Splash/KDNPIX
iza zatvorenih vrata

Messi objavio prizor iz svog doma i pokupio gotovo četiri milijuna lajkova

Više od 102 milijuna ljudi samo na Instagramu prati argentinskog nogometaša Lionela Messija, a gotovo četiri milijuna lajkova pokupio je video u kojem su glavni glumci njegova tri sinčića!

Megapopularan 31-godišnji nogometaš Lionel Messi, koji trenutačno igra za španjolsku Barcelonu i argentinsku nogometnu reprezentaciju, sa svojom suprugom Antonellom Roccuzzo odgaja tri sina. Najstariji je Thiago, kojemu je šest godina, Mateo ima tri godine, a maleni Ciro tek osam mjeseci. Kad ih ostave nakratko same, imaju što i vidjeti - u trenu se stvori party za ekipu!

Tata Lionel jednu je crticu iz njihova doma, s nestašnim dječacima u akciji, uspio i snimiti i objaviti u obliku dva videa - čak 3,7 milijuna lajkova dobio je Mateo u solo izvedbi, jer doista odlično pleše, a 2,6 milijuna dobili su njih troje zajedno u nestašluku.

Messi i njegova vršnjakinja Antonella poznaju se otkako su bili klinci, a vezu su javno potvrdili 2008. godine. Nakon niz godina veze i rođenja sinova Thiaga i Matea, 2017. napokon su se vjenčali, a ubrzo nakon toga stigla je i treća beba.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Više od broja lajkova dječacima dobila je jedino tografija na kojoj Lionel pozira sa svojom suprugom Antonellom!

Linker
24. travanj 2024 10:57