NOVI ALBUM

Najmoćniji par ponovno iznenadio: 'Ne mogu vjerovati da smo uspjeli'

Pjevačica Beyoncé iznenadila je svoje obožavatelje novim albumom – bez ikakve prethodne najave i promocije, a ovog puta uključen je i njezin suprug Jay-Z.

Najmoćniji glazbeni par, na albumu kao The Carters, objavili su svoj dugo očekivani zajednički album. Par je trenutačno na turneji "On The Run II", a svoj uradak "Everything Is Love" objavili su nakon nastupa u Londonu.

Novi album sadrži devet pjesama te je trenutačno dostupan na streaming servisu Tidal, a sve su najavili spotom za pjesmu "Apes**t" koji je u potpunosti snimljen u pariškom Louvreu. Spot za singl objavljen je prije samo deset sati, a već se približava brojci od 2,5 milijuna pregleda.

S objavljivanjem albuma bez najave Beyoncé (36) je krenula još 2013., s album koji je nosio njezino ime, a uključivao je spot za svaku pjesmu. Sve je podignula na novu razinu prije dvije godine kada je svoj hit album "Lemonade" premijerno predstavila kroz film od sat vremena. S njim je, između ostalog, otkrila bračnu krizu kroz koju je par prolazio, a nakon što je ona otkrila priču o preljubu, Jay-Z (48) je uzvratio s prošlogodišnjim albumom "4:44" i priznao svoju krivnju.

Njihov zajednički uradak "Everything Is Love" savršeno zaokružuje priču i šalje poruku da su uspjeli spasiti brak: Beyonce doslovno pjeva "ne mogu vjerovati da smo uspjeli". A u tome im je pomogla upravo glazba.

– Naša kreativnost nam je postala terapija pa smo počeli zajedno stvarati pjesme. Proces nije bio jednostavan i nije bilo nimalo lagodno kroz glazbu otkriti sve emocije, ali sam jako ponosan na njezin album i ona je jako ponosna na moj – izjavio je lani Jay-Z.

Linker
16. travanj 2024 09:25