Isti otac

Najslađi video dana! Maleni George strastveni je navijač i to ne krije, pa ni pod cijenu 'jezikove juhe'

Nije tajna da princ George obožava nogomet kao i njegov tata William, a to je i dokazao na jučerašnjoj utakmici na kojoj je toliko strastveno navijao da su ga William i Kate morali smirivati. Ipak, nitko nije mogao osporiti činjenicu da je presladak i presimpatičan dok plješće, skače i urla od uzbuđenja.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea priuštili su princu Georgeu (6) i princezi Charlotte (4) dan za pamćenje - odveli su ih na uzbudljivu nogometnu utakmicu između klubova Norwich Cityja i Aston Ville. Svi su pomno pratili napetu igru, no najstrastvenije je ipak navijao mali George te se uopće nije opterećivao time gleda li ga tko.

Naime, kada je igrač Aston Ville, Conor Hourihane, zabio gol protivničkoj ekipi, George nije mogao sakriti oduševljenje pa je skakao od sreće gore-dolje, pljeskao i glasno navijao. Čak su ga Kate i William morali smirivati, ali Georgeu upozorenja nisu značila ništa pa je nastavio po svojem.

Georgeovo oduševljenje nogometom popratilo je mnogo fanova kraljevske obitelji, ali i fanovi dva suparnička kluba. "Haha! Dobar dečko, odličan", "Baš je sladak! Cambridgeovi su baš divna obitelj", "Najbolji video dana", bili su neki od komentara na Twitteru. Fan profil vojvotkinje i vojvode od Cambridgea čak je napravio simpatičnu usporedbu Georgeovog i Williamovog strastvenog navijanja.

"Ne vidimo razliku", napisali su ispod dvije fotografije na kojima se vidi da je maleni itekako pokupio ljubav prema sportu od svog oca.

NORWICH, ENGLAND - OCTOBER 05: Prince George of Cambridge,  Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge and Princess Charlotte of Cambridge are seen in the stands during the Premier League match between Norwich City and Aston Villa at Carrow Road on October 05, 2019 in Norwich, United Kingdom. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)
Getty Images

Linker
19. travanj 2024 21:14