Uzbudljivo

Nakon doktorske titule i izdane knjige, Lana Pavić pokreće novi projekt: ‘Konačno radim ono što dugo želim‘

Nakon što je doktorirala politologiju, izdala knjigu i rodila treće dijete, novinarka i voditeljica pokreće vlastiti kanal na kojem želi mladima približiti političke znanosti.

TV voditeljica, novinarka i politologinja Lana Pavić 2019. godine ostvarila je ono što je već dugo željela - titulu doktorice znanosti. Iza nje su sati i sati mukotrpnog rada, ali on se na kraju isplatio. U međuvremenu je izdala knjigu "Načelo hospitaliteta i problem europskog kozmopolitizma", a sada je najavila još jedan novi projekt - YouTube kanal o politologiji.

Čitajte i: Lana Pavić se mora uštipnuti da provjeri sanja li, a o tome ima što za reći i suprug Marko

"Ovih dana konačno snimam ono sto sam dugo željela... S radom počinje Politološka televizija, odnosno YouTube kanal kojim ću na zanimljiv i jednostavan način promovirati politologiju i teme kojima sam se bavila u knjizi “Načelo hospitaliteta i problem europskog kozmopolitizma”. Prvenstveno se obraćam mladima i studentima, ali i svima vama koji želite znati više o dugoj tradiciji europskog razumijevanja Drugog. Trebat će mi malo vremena da sve posložim onako kako sam zamislila, ali u svakom slučaju uskoro se gledamo!", napisala je Lana na svom Facebook profilu.

Čitajte i: Lana Pavić niže uspjehe i najavljuje novi projekt: 'Zbog ovog sam se odrekla puno kava s dragim ljudima'

image
Lana Pavić i Marko Kožul.
OHN PAVLISH

Najveća potpora u njezinim pothvatima joj je suprug, poduzetnik Marko Kožul i njezina djeca, 15-godišnja Lara Borna, šestogodišnja Iris Lucija i trogodišnji Marko Aurelije. Marko je na svijet stigao 2017. carskim rezom u zagrebačkoj poliklinici Podobnik.

Lana je svojedobno otkrila da joj je ljubav prema znanosti prenio pokojni otac. "Tata je i mene i brata usmjerio ka znanosti. On je i mene i brata naučio voljeti učenje i znanost. Žao mi je što nije doživio ni jednu moju diplomu jer je silno vjerovao u mene. Takav je život, ali sretna sam što sam imala takve uzore i takve roditelje", rekla je Lana kojoj je otac preminuo prije 17 godina.

Linker
11. travanj 2024 19:34