Velika sreća

Nakon škotskog vjenčanja opet slavi: Anita Dujić se pohvalila još neviđenom fotkom predivnog trenutka

Domaća dizajnerica se pohvalila da je njezina kći proslavila rođendan, a tom prigodom je na društvenim mrežama podijelila fotografiju sa svog nedavnog vjenčanja, na kojemu je glavna zvijezda bila njezina kćerkica.

Nekadašnja manekenka, a danas dizajnerica nakita i dekoraterka seta, Anita Dujić, u ova teška vremena ima razlog za sreću. Nakon što se krajem prosinca prošle godine udala za svog dugogodišnjeg partnera, Duncana Broadfoota, s kojim ima djevojčicu Lily, sada je na Instagramu podijelila veselje zbog rođendana svoje kćeri koja je napunila dvije godine.

"Djevojčice naša....svaki dan zahvaljujem nebesima što si moja i što me činiš potpunom. Ti si beskrajna sreća, ljubav i smisao života. Sretan drugi rođendan radosti najveća", napisala je ponosna majka ispod još neviđene fotografije na kojoj pozira s kćeri na dan svojeg vjenčanja.

image
Mladenci su zavjete izmjenili su u kapelici Glasgow University u Duncanovoj rodnoj Škotskoj.
ROSS ALEXANDER

Anita se s Duncanom vjenčala u Glasgowu u Duncanovoj rodnoj Škotskoj.

"Nakon jučerašnjih vijesti o potresu srce mi se slomilo, suze su se nizale i morala sam se pošteno potruditi da pronađem snagu i stavim osmijeh na lice za jedan od najvažnijih dana u mom životu. Cijeli dan pratili su me pomiješati osjećaji sreće, ljubavi i brige. Vjenčanje je bilo bajkovito, sve je bilo svedeno na minimum što se tiče gostiju, držali smo se propisanih mjera, a malo slavlje u krugu najuže obitelji je bilo u domu Duncanovih roditelja Cecilije i Johna. Naravno, nedostajali su mi moja obitelj i prijatelji, ali kad završi ova pandemija, napravit ćemo feštu u Hrvatskoj" rekla je tada za magazin Gloria.

image
Ceremonija je bila intimna, tek uz obitelj Anitinog izabranika.
ROSS ALEXANDER

Na vjenčanju je zablistala u elegantnoj kreaciji mostarske dizajnerice Sanje Dujmović, vlasnice brenda La jupe dok je Duncan nosio tradicionalni kilt. Škotskog menadžera lokacija upoznala je 2017. na Visu i to na snimanju filma 'Mamma Mia 2', na kojem su oboje radili. Anita je prije Duncana bila u braku s Ivanom Veljačom, od kojeg se rastala nakon dvije godine braka, a ljubila je i glumca Ivana Hercega.

Linker
24. travanj 2024 11:00