Getty Images
opet glumica

Nakon tragičnog gubitka Jim Carrey ponovno zaljubljen: Osvojila ga je 20 godina mlađa

Osmijeh je ponovno na licu glumca i komičara Jima Carreyja zahvaljujući 34-godišnjoj glumici koju je upoznao prije dvije godine, ali je ljubav planula lani.

Glumac Jim Carrey zaljubljen je i sretan, a svoju je ljubav odlučio prestati skrivati od javnosti pa je s novom djevojkom - glumicom Ginger Gonzaga, stigao na dodjelu nagrada Zlatni globus. Zaljubljeni par nije se razdvajao tijekom cijele večeri, a, iako Jim nije želio ništa komentirati, njegov je agent potvrdio da je Ginger njegova nova ljubav.

76th Golden Globe Awards - Arrivals - Beverly Hills, California, U.S., January 6, 2019 - Jim Carrey and Ginger Gonzaga. REUTERS/Mike Blake
REUTERS
JIm Carrey i Ginger Gonzaga.

34-godišnja glumica i 56-godišnji glumac zajedno su radili na seriji "I'm Dying Up Here prije dvije godine, a suradnju su nastavili na novoj dječoj seriji "Kidding" ove godine i negdje tijekom druženja su se i zaljubili. Za slavnog glumca je ovo prva ljubav nakon što je 2015. godine tragično preminula njegova bivša djevojka Cathriona White nakon predoziranja lijekovima.

- Šokiran sam i tužan zbog smrti moje drage Cathrione. Stvarno je bila drag i nježan irski cvijet, preosjetljiv za ovu zemlju, a najvažnije joj je bilo da voli i bude voljena - izjavio je tada Jim Carrey kojeg je njezina obitelj optužila da je kriv za njezinu smrt. Optužbe su na kraju odbačene, ali se Jim Carrey u tom razdbolju povukao. Tada je govorio kako njemu odgovara da se povremeno izolira, a tek je nedavno izjavio kako je spreman za novu ljubav te da je počeo izlaziti.

Linker
22. travanj 2024 21:15