instagram
Uskoro slavi 70. rođendan

Neda Ukraden priznala da je zaljubljena: 'Iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak'

Poznata pjevačica u kolovozu proslaviti 70. rođendan, Neda Ukraden uživa punim plućima. Jedva čeka da se stanje s pandemijom primiri pa da se vrati svojim koncertima i uveseljavanju publike. Proteklih mjeseci je, kao i većina svijeta provela u izolaciji i, kako priznaje, nije joj bilo lako.

"Jako sam se uplašila i za sebe i za druge, jer sam neposredno prije proglašenja izvanrednog stanja imala tri velika koncerta s tisućama ljudi, grljenjima i fotografiranjima. Spakirala sam kofer i otišla u kćerkin stan, sama u stanu, bila sam sama na cijelom katu. Ali sam to vrijeme iskoristila za pisanje memoara i stigla sam do Olimpijade u Sarajevu.", otkrila je uspješna pjevačica Neda Ukraden.

Voditelju showa Daliboru Petku priznala je da je zaljubljena. Uskoro će na CMC festivalu napraviti pjesmu "Za pravu ljubav", a kad je već bilo razgovora o ljubavi, pjevačica je otkrila nešto i na tu temu, prisjetivši se starih ljubavi i svega što je za ljubav činila.

instagram

"Ma radila sam svakakve budalaštine i gluposti. Čovjek cijelog života želi tu veliku ljubav, kasnije se ispostavi da to nije baš tako. Ja sam se za čovjeka kojeg sam voljela naputovala, nalazili smo se na aerodromima u Frankfurtu, Chicagu, Stuttgartu, Zagrebu… Tisuće kilometara sam prolazila i imala osjećaj da se topi ono staklo ispred nas. I kad prođe vrijeme vidjela sam da je to bio balon u mojoj mašti. Ali dok je trajalo, bilo je lijepo', rekla je pjevačica.

Čitajte i:

Neda Ukraden: 'Ne izlazim iz stana, ali nastojim zadržati vedar duh'

Najpoznatije domaće bake u ulozi života: 'Ovo je najveća ljubav od svih ljubavi'

Tuga i neopisiva bol Nede Ukraden: 'Nema više moje mame, mog anđela čuvara'

Linker
20. travanj 2024 07:07