Nakon četiri godine veze i šest mjeseci zaruka,Burak i njegova Fahriye reći će ‘da’ 29. lipnja
 HURRIYET
ŠTO REĆI NEGO - VATRENO!

Nije čudo što je Bali-beg izgubio glavu za ovom ženom

Dva tjedna već su na medenom mjesecu turski glumac Burak Özçivit, poznat po ulozi Bali-bega u 'Sulejmanu veličanstvenom' i njegova novopečena supruga, glumica Fahriye Evcen. Ljepotica na svom Instagramu ne krije sreću, a za oko zapinje njezin modni stil

Bajkovito je bilo vjenčanje Burak Özçivit i njegove Fahriye na europskoj obali Bospora, a bajkovit je i njihov medeni mjesec na Maldivima. Budući da svoje pratitelje na društvenim mrežama turska glumica rado upoznaje s pokojim zabavnim trenutkom koji par doživi na ovom putovanju, nije bilo teško ne primijetiti jednu pojedinost oko njezina modnog stila – obožava crvenu boju i ne izlazi iz crvenih krpica.

Dublja, tamnija nijansa crvene, koju u modnom svijetu vole nazivati boja burgundca, jamči sofisticiran modni izričaj bilo kad se fura u obliku kupaćeg kostima, haljine, hlača… ili pak modnih dodataka. U svim ju je mogućim oblicima ovih dana na medenom mjesecu u svoje modne kombinacije ukomponirala Fahriye Evcen – nije čudno što je Burak izgubio glavu za njom!

Linker
20. travanj 2024 08:46