novi detalji

Nikad više onako bezbrižno: Sarah Jessica Parker otkrila oko čega će se vrtjeti radnja nastavka ‘Seksa i grada‘

Nova serija "And Just Like That...", koja će pratiti Carrie, Charlotte i Mirandu u njihovim pedesetim godinama, bit će puno realnija i bliža stvarnosti, otkrila je Sarah Jessica Parker koja se pita hoće li junakinja koju glumi umjesto kolumne u novinama sad snimati - podcast?

Kultna serija "Seks i grad" osvojila je gledatelje otvorenim ženskim razgovorima glavnih junakinja, no i vedrim, živopisnim prikazom New Yorka kao grada koji nikad ne spava.

Izlasci, shopping, brunch u omiljenom lokalu... sve to začinjeno poletnom glazbom i odličnim humorom - recept je na kojem su polučili uspjeh tvorci serije koja nas je zabavljala od 1998. do 2004. godine, no čini se da ništa više neće biti isto.

Vijest o nastavku "Seksa i grada", i to u obliku serije pod nazivom "Just Like That..." na prvu je razveselila fanove, a zatim razočarala mnoge kad su doznali da se glumačkoj skupini neće pridružiti Kim Cattrall u ulozi Samanthe Jones, koju su mnogi smatrali najzabavnijim likom serije.

No, čini se da Samantha nije jedini "zabavni element" koji će nedostajati - Sarah Jessica Parker upravo je otkrila u koje je razdoblje smještena serija, što automatski isključuje epizode nabijene vedrinom i ludim izlascima.

image
Serija "And Just Like That...", prikazivat će New York pogođen pandemijom
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Puno realniji prikaz stvarnog života

Naime, u razgovoru za Vanity Fair, Sarah je nagovijestila da će nove epizode biti "realnije" te otkrila da će prikazivati New York u doba pandemije.

Kako će radnja pratiti Carrie, Mirandu i Charlotte u njihovim pedesetima, Sarah Jessica Parker izjavila je kako od pisaca očekuje da uključe njihovo "životno iskustvo", ali i političke elemente o kojima je u 2021. važno govoriti. Glumica je dodala i kako je moguće da će Carrie u novim epizodama - voditi podcast.

Glumačka ekipa više je nego uzbuđena

"Cynthia, Kristin i ja smo jako uzbuđene i jedva čekamo vidjeti što se dogodilo dok je vrijeme prolazilo. Znate, tko su one u današnjem svijetu? Jesu li se uklopile? Kakve uloge igraju. U čemu su razočarale kao žene i kao prijateljice, a gdje su našle svoj put?", otkrila je Sarah Jessica Parker.

image
Kristin Davis u ulozi Charlotte te Cynthia Nixon kao Miranda, pridružit će se Sarah Jessici Parker u novoj seriji
SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

O seriji "And Just Like That..."

Nova serija s već dobro poznatim likovima zvat će se "And Just Like That...", prema prepoznatljivoj rečenici koju je Carrie Bradshaw često izgovarala u "Seksu i gradu", a pratit će živote glavnih junakinja koje su sad u svojim pedesetima te pokušavaju pronaći balans između ljubavi, prijateljskih odnosa i karijere. Čeka nas deset epizoda od kojih će svaka trajati pola sata.

Michael Patrick King, koji je radio i na originalnoj seriji, naći će se u ulozi izvršnog producenta, a još nisu poznati brojni detalji. Tako se ne zna kada će nova serija krenuti sa snimanjem, a kad s prikazivanjem, hoće li se već dobro poznatoj ekipi pridružiti i novi glumci te hoćemo li se u seriju vratiti "glavni muškarac", Mr. Big.

Linker
24. travanj 2024 10:06