ostat će svoja

Nikolina Ristović u teškim trenucima objavila video: ‘Nije bitno što misli, nego tko misli…‘

Odlučila je ne odgovoriti na optužbe svog svekra Viktora Ristovića, već pokazati što je u ovim teškim trenucima veseli.

Nikolina Ristović nastoji se maknuti od skandala koji je nastao nakon smrti njenog supruga Vidoja. Odlučila je ne odgovoriti na optužbe svog svekra Viktora Ristovića, već pokazati što je u ovim teškim trenucima veseli.

"Ne treba brisati ništa svoje. Onda to ne bi bio ti. Bio bi netko drugi, možda netko bolji, istaknutiji, ali ipak ne ti…",započela je pa dodala:

"I neka sve što se nakalemilo, i lijepo i ružno, i radosno i tužno, i prljavo i čisto, i pametno i ludo ostane, budi svoj, neopozivo svoj… I neka te ne brine što o tome misli netko drugi, treći, dvjestoti. Nije bitno što misli, nego tko misli…a svi znamo za sebe tko o nama ima pravo misliti", poručila je.

Nakon tragedije koja je stubokom promijenila njen život i život njene kćerkice Nikolina Ristović proživljava jedan od najtežih perioda u životu. I kao da nije dovoljno što tuguje za pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem, što je njihova osnovnoškolka Una Sofija ostala bez oca, naša voditeljica suočena je s napadima i blaćenjem dijela javnosti i medija, kao i neugodnim tretmanom Vidojeve obitelji.

"Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem ‘tu smo‘ jer mi je inbox pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje obitelji preminulog", napisala je na početku najnovije objave na Instagramu Nikolina Ristović, a zatim je nastavila u iskrenom, bolnom i oštrom tonu.

"Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… ‘Greška‘ koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem napisati što bi učinio da zna za postupke svoga oca, kažnjivo je samo i napisati", po prvi put je Nikolina nakon smrti supruga adresirala svog svekra.

Linker
25. travanj 2024 07:57