Marko Todorov / Hanza Media
Gdje joj je kraj

Nives Celzijus slavi već dva dana

Nakon što je u ponedjeljak slavila s više od tisuću ljudi, dan kasnije rezervirala je za intimnije slavlje

U provjerenoj maloj crnoj haljini, čednoj u gornjem dijelu, ali nimalo čednog poruba, s besprijekornom frizurom, nasmijana je pjevačica, glumica i spisateljica Nives Celzijus spremna za intimnu proslavu. Povod je njezin rođendan, 36. Kako se skockala, ali i koliko romantična atmosfera vlada na proslavi, pokazala je fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu.

U manje od sat vremena prikupila je više od sedam tisuća likeova, a komentari se nižu jedan za drugim. 'Već toliko? Deset godina mlađe izgledaš', 'Lažeš!!! Ti danas puniš 26', samo su neki od komentara koji odskaču od one dvije riječi 'Sretan rođendan'. Bilo je tu i primjedbi na račun čednog dekoltea, naravno.

Zvijezda serije 'Čista ljubav' u kojoj tumači lik Snježane, dokazala se u svemu čega se primila, od pjevanja, preko pisanja do glume, a voli isticati još jednu svoju ulogu, njoj najdražu - ulogu majke. Djecu, sina i kćer, dobila je u braku s nogometašem Dinom Drpićem.

U ovo predbožićno vrijeme ima i pune ruke posla kad je njezina pjevačka karijera u pitanju - u ponedjeljak je tako, na sam dan rođendana, nastupila u klubu Colosseum u Jastrebarskom.

Sretan mi rođendan

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Linker
19. travanj 2024 11:58