Michael Murdock / Splash News
NA CRVENOM TEPIHU

Njegova zgodna žena: Slatka šaputanja Richarda Gerea i njegove 34 godine mlađe djevojke

Nedavno je ona njega nazvala posebnim i izvanrednim muškarcem koji je pravi začin njezinom životu otkako su u vezi, a glumac za kojim su nekad patile žene izgledao je jednako oduševljen svojom djevojkom Alejandrom Silvom na crvenom tepihu u Madridu.

Slatka šaputanja para nikome nisu promaknula na premijeri "The Dinner", novog filma 68-godišnjeg glumca koji je u devedesetima bio jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca. Njegova djevojka, PR stručnjakinja i aktivistkinja, blistala je u crno-bijeloj haljini s printom i jednostavnim sandalama, a mnogima je za oko zapeo dijamantni prsten na njezinoj ruci. Agent američkog glumca demantirao je glasine da se par zaručio, ali u svakom slučaju njih dvoje su se ponašali kao da su tek na početku svoje veze, a zajedno su od 2014. godine. Svoju vezu obznanili su javnosti godinu nakon, a ako se odluče vjenčati za njega će to biti treći brak: do 2012. je bio s bivšim modelom Carey Lowell, a u svoj prvi brak, od 1991. do 1995., ušao je s modelom Cindy Crawford.

Cindy je otkrila da je u njihovom odnosu najveći problem bila velika razlika u godinama – ona je imala 26, a on 42 godine kada su se vjenčali. Ipak, Richard Gere ne odustaje od mlađih – njegova Španjolka mlađa je od njega 34 godine i čini se da njoj razlika nimalo ne smeta.

Michael Murdock / Splash News

Michael Murdock / Splash News

Linker
14. travanj 2024 22:29