pandemija donosi svoje

Njezine muke postale internet zafrkancija: Svi govore o Zoom razvodu Mary-Kate Olsen

"Desetljećima je nismo vidjeli da se smije kao za vrijeme Zoom razvoda", napisao je jedan fan nakon što su snimke s "moderne brakorazvodne parnice" poznate glumice procurile u javnost. Drugi su se pak korisnici društvenih mreža brže bolje pozabavili kreiranjem duhovitih memeova.

Glumica Mary-Kate Olsen, koja se sa sestrom Ashley proslavila glumeči u seriji "Puna kuća", sve je bliže "slobodi" kojoj se nadala.

Naime, glumica je još u travnju prošle godine podnijela zahtjev za razvod od supruga Oliviera Sarkozyja, no postupak je pauziran zbog pandemije. Glumica je zatražila hitan postupak jer ju je suprug namjeravao izbaciti iz njihova stana, što je odbijeno, a zatim joj je u svibnju 2020. odobreno da ponovno podnese zahtjev za razvod koji je krenuo svojim tijekom, doduše usporeno zbog pandemije koja i dan danas traje.

Zbog mjera zaštite, Olivier i Sarkozy s odvjetnicima nalaze se putem interneta, točnije Zoom sastanaka, a javnost je posebno zainteresirala fotografija ekrana sa zadnjeg ročišta koje se također odigralo putem Zooma.

Nije trebalo dugo da se fotografija razvodne parnice modernog doba pretvori u meme te počne kružiti društvenim mrežama uz razne šaljive dosjetke.

"Zamislite koliko je bilo stresno odjenuti se za Zoom razvod Mary-Kate Olsen" napisala je jedna djevojka na Twitteru, dok je drugi korisnik Twittera u svom memeu napisao: "Mentalno se pripremam za Zoom razvod Mary-KateOlsen".

Jedan je fan poznate glumice i dizajnerice primijetio da je desetljećima nismo vidjeli da se smije kao nakon razvoda te dodao da je taj prizor "predivan".

Linker
20. travanj 2024 00:46