Profimedia, Everett
PREBRODILA RAZVOD

Nova ljubav među slavnim kolegama o kojoj svi bruje

Dva mjeseca nakon što je bivši partner glumice Naomi Watts, glumac Liev Schreiber, viđen u prisnom druženju s dizajnericom interijera Morgan Brown, ima i slavna dama nešto za reći. I Naomi je, naime, viđena u prisnom druženju u njujorškom izlasku, i to s kolegom sa seta Billyjem Crudupom, raspisali su se strani mediji.

Prije nepunih godinu dana glumica Naomi Watts i njezin kolega i partner Liev Schreiber, koji su zajedno proveli punih 11 godina tijekom kojih se rodilo njihovo dvoje djece, svijet šu šokirali objavom da se razilaze. Čuđenje je bilo tim veće, jer su se činili kao skladan par i nikada nisu dali naslutiti da imaju bilo kakvih bračnih problema. Djeca, sinovi Alexander i Samuel, danas su im u dobi od devet i osam godina i zajedno brinu o njima.

Kako bilo, čini se da je za glumicu došlo vrijeme da okrene novu stranicu u životu te da se prepustila novoj ljubavi. Ljubav je, pišu brojni strani mediji, planula na setu - zaljubljeni par iz Netflixove serije 'Gypsy' zaljubio se i u stvarnom životu.

Billy Crudup je godinu dana stariji od 48-godišnje glumice. Na setu serije 'Gipsy', redateljice Sam Taylor-Johnson koja je režirala i '50 nijansi sive', pokazali su nevjerojatan glumački spoj, a ona tako poželjna kemija čini se da je naposljetku postala i stvarna. 'Hodali su po New Yorku držeći se za ruke, izgledali su jako sretno i cijelo su se vrijeme smijali', prenosi Page Six tvrdnje osbe koja ih je vidjela. Uvjereni smo da nećemo morati dugo čekati prije nego što se i službeno pojave zajedno - kao ljubavni par u stavrnom životu.

Naomi Watts i Billy Crudup
Jose Perez / Splash News

GYPSY, (from left): Naomi Watts, Billy Crudup, (Season 1, ep. 101, aired June 30, 2017)., Image: 340461699, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Linker
23. travanj 2024 22:23