Profimedia, AKM-GSI
DRUGA LJUBAV

Novi frajer, novo dijete – Slavna ljepotica je trudna!

Australka već ima šestogodišnjeg dječaka iz prijašnje veze s holivudskim zavodnikom. Prije šest mjeseci udala se za sedam godina mlađeg osnivača Snapchata, a sad je svijetu objavila i najsretniju vijest.

”Miranda, Evan i Flynn raduju se dolasku najnovijeg člana obitelji” – službena je to izjava koju je glasnogovornik australske manekenke Mirande Kerr dao znatiželjnim medijima.

Miranda Kerr (34) i Evan Spiegel (27) oženili su u svibnju na maloj intimnoj i svečanoj ceremoniji u Los Angelesu. Ljepotica je svojedobno izjavila kako planira i želi dijete s novim partnerom, no zbog njegovih tradicionalnih stavova ne želi zatrudnjeti prije no što izmjene bračne zavjete.

Miranda Kerr releases a photo on Instagram with the following caption:
Profimedia, SIPA USA
Vjenčanje Mirande Kerr i Evana Spiegela

Los Angeles, CA  - los angeles, ca  - flynn at his mothers wedding



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 333826802, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Flynn na maminom vjenčanju s Evanom Spiegelom

Manekenka i osnivač Snapchata prvi su se put službeno u javnosti pojavili u lipnju 2015. godine, a upoznali su se nekoliko mjeseci ranije na svečanoj večeri u New Yorku.

(L-R) Evan Spiegel and Miranda Kerr arrives at the 2016 Pre-GRAMMY Gala & Salute to Industry Icons Honoring Irving Azoff held at the Beverly Hilton in Beverly Hills, CA on Sunday, February 14, 2016., Image: 274136307, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA
Profimedia, SIPA USA
Miranda Kerr i Evan Spiegel, 2016.

Kad su ju mediji upitali o njezinom početku veze sa sedam godina mlađim milijarderom, objasnila je da je njihov odnos dugo vremena bio prijateljske prirode, no s vremenom se razvio u ljubavnu vezu. Otkrila je tad i da je čekala šest mjeseci prije no što je Evana upoznala sa svojim sinčićem Flynnom kojeg je dobila u braku s holivudskim glumcem Orlandom Bloomom. Naime, bio je to dogovor između nje i njezina bivšeg supruga - oboje će, prije no što svoje dijete upoznaju s novim partnerima, pričekati nekoliko mjeseci kako bi se uvjerili u iskrenost i dubinu odnosa. Orlando i Evan navodno se odlično slažu, a i maleni Flynn zavolio je maminog novog supruga. Na sreću svih, njihovoj "modernoj obitelji" uskoro će se pridružiti još jedan član.

Linker
20. travanj 2024 11:52