Domagoj Vida nakon povijesne pobjede s djecom - sa svojim Davidom te djecom Ivana Perišića i Ivana Strinića
 Tom Dubravec / Hanza Media
POLJUPCI NA SVE STRANE

Obiteljska idila na odmoru: Maleni David Vida uveseljava roditelje na bazenu

Domagoj Vida napokon uživa na obiteljskom odmoru na kojem je glavna zvijezda njegov sin David

Nakon čarobnog dočeka u Zagrebu i ludog tuluma u Donjem Miholjcu, Ivana Vida napokon je dočekala vrijeme kada su njezini dečki posvećeni samo njoj. Tijekom proputovanja obalom posjetili su i Ivanin rodni Metković, a Domagoj Vida je svoju suprugu izveo na koncert Dine Merlina u Portorožu.

@ivana_vida ️

Objavu dijeli @ domagoj_vida_team



Domagoj i Ivana upoznali su se u jednom noćnom klubu 2013. godine, a kao kruna njihove ljubavi stigao je sinčić David u rujnu 2015. godine. Par je zbog trudnoće odgodio prvotni datum vjenčanja, a sudbonosno "da" izgovorili su 16. lipnja 2017. godine u Umagu.

Umag, 160617.
Danas se u sredistu Umaga u crkvi Uznesenja Blazene Djevice Marije zeni hrvatski nogometni reprezentativac Domagoj Vida. Buduca supruznice mu je Ivana Gugic, manekenka, kraljica Hrvatske.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Šebelić / Hanza Media




Trenutačno stvaraju bogate obiteljske uspomene na odmoru, a maleni David je čak i zaplivao u bazenu. 'Zašto se bojiš, ljubavi? Nećeš potonuti..', govori mu na snimci njegova majka, dok tata Domagoj uči plivati preplašenog Davida. On ipak, za sada više voli trčanje po travnjaku nego vodene sportove.
Instagram/Domagoj Vida team
Plivanje u bazenu


@ivana_vida

Objavu dijeli @ domagoj_vida_team

Ivana koja je inače vlasnica laskave titule Kraljica Hrvatske 2014., sa sinčićem Davidom (3), živi na relaciji Zagreb-Kijev jer Vida igra za Dinamo Kijev, naglasila je da ju je osvojila Domagojeva iskrenost. Nekadašnja kraljica i danas živi bajku jer je njezini dečki drže kao kap vode na dlanu, poljupce dobiva od sina koji je cijeli svijet oduševio svojom energijom, a suprug Domagoj rado joj ispunjava sve želje.

@ivana_vida @ivana_vida @ivana_vida

Objavu dijeli @ domagoj_vida_team

Prošle godine je Ivana završila u bolnici nakon što joj je iznenada zabolio trbuh. Poslali su je u bolnicu Sveti Duh na pretrage, a liječili su je od sepse. U bolničkom je krevetu provela deset dramatičnih dana. Svaki dan su joj u posjet dolazili suprug, roditelji i prijatelji kako bi joj skratili vrijeme liječenja, a Ivana je zbog zahvalnosti i u želji da pomogne drugima odlučila bolnici darovati 11 televizora.

@ivana_vida

Objavu dijeli @ domagoj_vida_team

Linker
19. travanj 2024 05:47