Ella Dvornik Instagram
jednom riječju: sreća

Obiteljsko slavlje: U domu Elle Dvornik veselo je od ranog jutra, najsretnija je Balie Dee

Deseci tisuća čestitki sa svih strana svijeta u utorak od ranih jutarnjih sati pristižu na profile Elle Dvornik na društvenim mrežama. No, ne zbog Elle, već njezine kćerkice Balie Dee!

Poseban je ovo dan za Balie Dee, kćerkicu blogerice i influencerice Elle Dvornik i njezinog supruga Charlesa Piercea - 12. studenog samo je njezin dan, već slavi drugi rođendan! Odrastanje ove vesele djevojčice s velikim zanimanjem prate i domaći mediji i upravo nas je sve još jednom podsjetila koliko vrijeme brzo leti.

"Naš curetko danas slavi pune dvije godine, a di su prošle te dvije godine ovako brzo? Na idućem će već naveliko pričati i bit će velika sestra. Sretan ročkas Piki!", javno je na svom Instagramu svojoj kćeri sve najljepše poželjela ponosna mama Ella.

Balie Dee je došla kao najljepša kruna ljubavi blogerice i britanskog marketinškog stručnjaka koji su bračne zavjete razmijenili ove godine kada su za Valentinovo otputovali u Las Vegas. Već iduće godine par će dobiti i drugo dijete koje svi iščekuju s velikim nestrpljenjem, a bitelj je, objavila je nedavno Ella, i u procesu selidbe u novi dom ne bi li već sada napravili dovoljno mjesta za novog člana obitelji.

Kako bilo, ovo je dan koji je posvećen samo malenoj slavljenici koja je već odjenula preslatku haljinu i počastila se čokoladicom.

Linker
19. travanj 2024 03:34