Panika u klanu

Objavljene snimke trenutaka kad su Kardashianke otkrile da je Thompson prevario Khloe

U posljednjoj epizodi reality showa obitelji Kardashian, prikazan je jedan od najšokantnijih trenutaka koji se doodio prošle zime - kada su slavne sestre saznale da je njihovu Khloe partner ponovno prevario.

Dok njezine dvije starije sestre uživaju u romansama nakon propalih brakova i veza, Khloe Kardashian doživjela je još jedno u nizu poniženja koje joj je priuštio dečko Tristan Thompson. Iako je Khloe cijelu sezonu tvrdila kako su 'jako dobro', ispalo je da je on bio ipak malo bolje s drugom ženom.

U najnovijoj epizodi reality showa Kardashianki pokazano je kakva je panika u obitelji zavladala u prosincu prošle godine, nakon što je britanski tabloid Daily Mail ekskluzivno objavio vijest o parnici za dokaz očinstva između Thompsona i osobne trenerice iz Hustona Maralee Nichols.

image

Obitelj svoje razmirice rješava pred kamerama.

HULU/EVERETT/PROFIMEDIA HULU/EVERETT/PROFIMEDIA

Dan prije je Khloe otkrila kako je "sve u njenom životu konačno sjelo na mjesto", nakon što je odradila snimanje za njen brend Good American, no idućeg jutra saznala je da ju je Tristan prevario treći put, što je rezultiralo trudnoćom osobne trenerice.

U emisiji je prikazano kako su sestre reagirale na vijest, a najbjesnija je bila Kim Kardashian, koja je svoje osjećaje prema Tristanu sažela u dvije riječi: "Je*** ga!"

U epizodi je prikazano kako produkcijski tim, snimatelji i tehničari jure u kuću, a producent daje upute ekipi: "Idite u teretanu odmah. Ne znam što se događa". Snimatelj nakon što je pokupio opremu i uputio se prema teretani komentira: "Samo se velika sra** događaju prije 7,30". Kada su stigli do teretane, Kim je bila na telefonu s majkom Kris Jenner.

image

Khloe Kardashian i Tristan Thompson

LANDMARK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Khloé Kardashian progovorila prvi put nakon skandala s fotografijom: ‘Moj je izbor kako ću izgledati‘

"Cijelo priznanje je u ovome, i on kaže da je spavao s njom, to je cijela stvar. Kaže: 'Ja, Tristan Thompson, upoznao sam tu djevojku u Houstonu, spavao sam s njom na svoj 30. rođendan", govorila je Kim mami. Ljuta sestra dodala je da je poslala članak Tristanu i pitala ga zna li Khloe za to?

Zatim je dodala da Khloe još ni ne zna, uz obilato psovanje, od kojeg se inače pristojna i odmjerena Kim suzdržava, barem pred kamerama.

Nakon što je prekinula razgovor s mamom Kim se pridružila mlađa sestra Kylie Jenner, u nevjerici je pitala sestru da li laže? "Ne, je*** ne lažem. Tresem se zbog nje. Moja duša umire... umrla je zbog nje", odgovorila je uzrujana Kim.

image

Maralee Nichols sa sinom Theom kojeg je dobila iz afere s Tristanom Thompsonom

PLANET/PROFIMEDIA

Dok je Kim na mobitelu tražila Tristanovo priznanje da je spavao s drugom ženom, Kylie se pita: "Je li Tristan najgora osoba na planetu?"

Iz dokumenta je vidljivo kako je Thompson s trenericom imao seksualni odnos na svoj 30. rođendan. "To je cijela deklaracija. On traži test očinstva i priznaje da su se seksali. Khloe mu je priredila proslavu za trideseti rođendan, otišao je doma, sa svojog rođendana, otišao je u Houston zbog utakmice, možemo provjeriti raspored, i onda je spavao s tom djevojkom", u šoku je zaključila Kim.

Linker
25. travanj 2024 22:40