Tamara Ecclestone
 Mr Photoman / Splash News
U ŠVICARSKOJ

Obožavatelji Tamare Ecclestone ostali u šoku: Takav luksuz nitko nije mogao zamisliti

U novom reality showu 'Tamara's World' bogata nasljednica dijeli svoj luksuzni život sa svojim obožavateljima koji nisu baš najbolje prihvatili otkriće da je njezin otac kupio – planinu.

U novom nastavku reality showa zahvaljujući kojem gledatelji imaju uvid u privatan život Tamare Ecclestone otkriveno je da njezin otac Bernie Ecclestone posjeduje planinu u Gstaadu u Švicarskoj. Iako nije poznato koliko je morao izdvojiti za nju, 33-godišnjakinja je otkrila da ju je kupio jer mu se svidjela.

Obitelj Ecclestone već godinama odlazi na skijanje u Švicarsku, a sve je otkriveno na još jednom njihovom odlasku na skijanje. Sa suprugom Jayjem Rutlandom i kćeri Sophijom bogata nasljednica uživa u Gstaadu, koji njezin otac toliko voli da posjeduje i nekoliko zgrada. Iako je ona ponosna na sve što je u vlasništvu njezine obitelji u švicarskom gradu, njezini obožavatelji ostali su zgroženi.

- Ocu Tamare Ecclestone se svidjela planina pa ju je kupio… Ja si ne mogu priuštiti niti večeru – napisao je jedan od njezinih pratitelja na Twitteru, dok je obožavateljica dodala kako ona mora razmišljati hoće li si kupiti haljinu za 20 funti ili ne.

Iako je svima poznato da Tamara i njezina sestra Petra žive u velikom luksuzu, obožavatelji se uvijek iznova šokiraju. Jednaku nevjericu priuštila im je kada je na reality showu pokazala svoju garderobu u kojoj se nalazi odjeća vrijedna oko 5 milijuna funti, među kojima je više od 70 dizajnerskih naočala te soba ispunjena s gotovo sto clutch torbica.

Linker
16. travanj 2024 08:14