Bruno Konjević / CROPIX
Za njima se uzdiše

Odabrali smo 7 najzgodnijih rukometaša Svjetskog prvenstva!

Na rukometnoj sceni se tijekom Svjetskog prvenstva, koje se upravo igra u Danskoj i Njemačkoj, pojavilo mnogo mladih i atraktivnih igrača. Izdvojili smo sedam najzgodnijih!

1. Najzgodniji egipatski reprezentativac i najveća zvijezda u nacionalnom timu je Ahmed El Ahmar (34). Igra za klub Zamalek iz Gize, gdje je i rođen, a o privatnom životu nerado govori. Zna se tek da se u lipnju 2014. oženio i da ima dvoje djece. Slobodno vrijeme 189 cenimetara visoki rukometaš najradije provodi na nekoj egipatskoj plaži, a uz rukomet strast mu je ronjenje.

2. Adrien Dipanda (30) igra za francuski klub Saint-Raphaël iz Dijona, a reprezentativac je već četiri godine. Njegova visina od dva metra bitan je detalj zbog kojeg je uspješan obrambeni igrač (igra na poziciji desnog vanjskog), a zadovoljan je i u privatnom životu. Zasluge za to ima atraktivna crvenokosa Francuskinja Amande Guitard s kojom očekuje bebu.

3. Sudeći po žestokom pljesku kojim obožavateljice na Svjetskom prvenstvu prate njegove pogotke, Jose Guilherme de Toledo (25) miljenik je ženske publike. Četiri godine igra na poziciji desnog beka brazilske nacionalne vrste, visok je 193 centimetra, a matični klub mu je poljska Wisła Płock, gdje je jedan od najefikasnijih strijelaca Lige prvaka. U vezi je sa Španjolkom Ainom Triolom, koja vodi zakladu za pomoć siromašnoj djeci, a zaljubili su se dok je on igrao za katalonski klub BM Granollers.



4. Brazilac Felipe Borges (33) ubojito je lijevo krilo brazilske reprezentacije te rekorder s 210 nastupa i 730 pogodaka. S Lukom Šebetićem igra u francuskom prvoligašu Tremblay-en-France, no kako naš rukometaš ne sudjeluje na Svjetskom prvenstvu, 20. siječnja - kad naši igraju s Brazilom - nećemo gledati njihov okršaj na terenu. Felipe je najzaslužniji je za prolaz svoje ekipe u drugi krug Svjetskog prvenstva i zasigurno će biti trn u oku našim "kaubojima".

5. Markantan je, tamnokos, visok dva metra i - odlično zabija. Labinjanin Luka Stepančić (28) među najboljim je strijelcima na Svjetskom rukometnom prvenstvu, ali i jedan od najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca. Na žalost mnogih djevojaka, član Paris Saint-Germaina je zauzet: u braku je sa zagrebačkom komunikologinjom Anom Jurković (29), s kojom se civilno vjenčao 2016., a crkveno godinu dana kasnije. Imaju dvogodišnjeg sinčića Jakova.

6. Splićanin Jakov Vranković (25) jedini je sudionik Svjetskog rukometnog prvenstva s titulom - Mistera. Prije tri godine je, naime, dva metra visoki “kauboj” postao Mister turizma Hrvatske, no zbog obaveza u tadašnjem klubu Dinamo iz Bukurešta nije mogao otputovati na svjetski izbor u Panamu. Sada je član mađarskog kluba Tatabánya KC i čini se da su mu karijera i obrazovanje važniji od titule ljepote. Prije dvije godine je diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Splitu, a i član je HSLS-a - iako se, zasad, politikom ne bavi aktivno. Djevojku nema ili ju vješto skriva od javnosti.

7. Nikola Karabatić: Premda se na rukometnoj sceni pojavilo mnogo mladih i atraktivnih igrača, veteran Nikola Karabatić (34) još uvijek je mnogim ženama najpoželjniji frajer. Visok je 196 centimetara i ima savršeno tijelo - što je pokazao i kad je s četiri godine mlađim bratom Lukom 2017. snimio seksi kalendar “Les Dieux du Stade” (Bogovi igrališta). Član PSG-a, čiji je otac Branko Karabatić rodom iz Vrsina, također ima partnericu: riječ je o francuskoj gimnastičarki Géraldine Pillet s kojom je u travnju 2016. dobio sinčića Aleka.

Linker
10. travanj 2024 08:36