‘odlazim i ja‘

Odluka Zlate Mück Sušec nakon više od 12 godina sve šokirala: ‘Ništa neće biti isto‘

Radijska i televizijska voditeljica odlučila je otići iz radijskog etera Antene Zagreb. Vijest je objavila statusom na Instagramu uz moto ‘pamtim samo sretne dane‘.

"Odoh i ja... Nakon uzbudljivih 12,5 godina vrijeme je da se krene. Bilo nam je lijepo i zabavno, puno smo se smijali, radili, malo i plakali, snimali, pjevali, učili, tresli se (od straha i treme 2008., od potresa 2020.), grlili se (dok se to još smjelo, a malo i kad se nije smjelo)... Bila je čast biti dio prvog formatiranog radija u Hrvatskoj. Učiti što je radio i kakav može biti. I koliko je sve lakše kad radiš s kolegama koji su zapravo prijatelji. Vrijeme je za neke nove izazove i, napokon, neradne vikende!", napisala je Zlata Mück Sušec svom emotivnom statusu.

Nakon kolega Barbare Kolar i Saše Bunete, radijski angažman je nakon 12 i pol godina i ona odlučila napustiti.

Slušatelji smatraju kako bez njih to više neće biti isti radio.

U srpnju 2019. Zlata se nakon 13 mjeseci porodiljnog dopusta vratila na posao i nekadašnjim radnim zadacima. No, voditeljica showa "Dobro jutro, Hrvatska" na vrhu svoje liste prioriteta ima svoja dva dečka, šestogodišnjeg Tina i dvogodišnjeg Karla.

image
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Sportski novinar i komentator Saša Sušec i Zlata vjenčali su se u travnju 2013.,a prije toga su bili pet godina u romantičnoj vezi.

image
RONALD GORSIC/CROPIX


Čitajte i:

Samo u novoj Gloriji Tajni život slavnih lica: Maja, Zlata i Doris potpuno su nam se ogolile u intimnom intervjuu

BAŠ SLATKO! Ošišala se! Zlata Mück pohvalila se novom frizurom, a promjena je oduševila jednu njezinu kolegicu

NOVA GLORIA DONOSI Baby boom na HRT-u: U obitelji voditeljica stižu prinove

Linker
12. ožujak 2024 23:32