Getty Images
novi poslovni pothvati

Odustaje li Kendall Jenner od manekenstva zbog nove karijere?

Nije neobično da se mladi ljudi 'traže': rijetki su oni koji u dobi od 21 godine, koliko je nedavno navršila Kendall Jenner, znaju što će raditi ostatak života. No, ako ste dio klana Kardashian, nešto je lakše 'pronaći se' nego u slučaju običnih smrtnika.

Iako joj je manekenska karijera na uzlaznoj putanji pa je tako na nedavno završenom Tjednu visoke mode u Parizu nosila sve najprestižnije revije, Kendall Jenner eksperimentira i s drugim vidovima mode.

Najnoviji angažman američke manekenke ovoga je puta iza, a ne ispred kamere. Kendall Jenner je, naime, autor fotografije na naslovnici britanskog magazina Love. Na coveru magazina našla se 18-godišnja Kanađanka Arianna Singh-Hicks, jedna od 20 finalistica velikog Instagram natječaja kojeg je časopis pokrenuo u listopadu prošle godine. Osim nje, Kendall je u Los Angelesu fotografirala i ostatak finalistica koje će se također naći na alternativnim izdanjima časopisa.

Ovo nije prvi put da se Kendall okušala u fotografiranju: prošlog je ljeta, također za časopis Love, slikala Kaiu Gerber, 15-godišnju kći nekadašnjeg top modela Cindy Crawford - za tu je priliku Kendall preuzela i ulogu stilistice, a mama Cindy se pobrinula za šminku i frizuru.

Linker
16. travanj 2024 07:23