VELIKI OBOŽAVATELJI

Oglasio se i glazbenik! Antonija Blaće sa suprugom iz sveg glasa otpjevala Massimovu pjesmu

Popularna domaća TV voditeljica Antonija Blaće sa surpugom Hrvojem Brlečićem već su javnosti obznanili koliko obožavaju Massima, a ovoga su puta to sve "sročili" u jedan simpatičan video na koji se oglasio i sam Massimo.

Popularna domaća televizijska voditeljica Antonija Blaće još je jednom pokazala koliko uživa u braku s vaterpolistom Hrvojem Brlečićem s kojim je još jednom objavom oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Ono kad u ova pomalo down vremena pogodiš pjesmu", napisala je uz objavu snimke na kojoj sa suprugom uživa na sav glas pjevajući Massimovu pjesmu Benzina.

Pratitelji i obožavatelji su, klasično, bili oduševljeni, a među komentarima se ubrzo javio i sam Massimo.

"Ovo bi rado vidjela i moja publika. Za inspiraciju. Pripreme su za koncert sutra. Molim dići na story s tagom ili poslati u Inbox. Hvala unaprijed", napisao je popularni domaći pjevač i kantautor originalnog glasa koji danas nastupa u Karlovcu te je ovu simpatičnu objavu iskoristio kako bi podsjetio na skorašnje koncerte i pozvao obožavatelje da mu šalju svoje video uratke.

Čitajte i: Antonija Blaće intimno i iskreno: ‘Voljela bih zatrudnjeti, nadam se da će se to uskoro i dogoditi‘

"I vi se ovako spremate sutra za Karlovac, ne?
A i vi u Beogradu za Tašmajdan 18. 9., i vi za Palić 20. 9. ?

Antonijina izvedba iz vlastitog dnevnog boravka, u kojem je on line, poput mnogih od vas, pratila naš koncert u Lisinskom, u prosincu, motivirala nas je da na Instagramu otvorimo i zasebnu "galeriju" pod nazivom "Vi pjevate s nama". I jako smo sretni kako se lijepo puni. Slobodno pošaljite video dok pjevate sa mnom i s nama, na bilo kojoj lokaciji, u autu, doma, na poslu ili na koncertu. Na Instagramu objavite story, a ako ga nemate, pošaljite izvedbu ovdje u Inbox i bit će spremljena da nam uvijek iznova može razvući veliki osmijeh. Znate onu staru "Tko pjeva zlo ne misli". Moj tim i ja znamo da vi ovdje okupljeni spadate upravo u tu kategoriju ljudi", napisao je pjevač u opisu objave na Facebooku.

Čitajte i: Antonija Blaće je postigla svoj cilj: Objavila je fotografiju u badiću i odbacila nepotrebni pareo

Antonija i Hrvoje, koji su nedavno proslavili šestu godišnjicu braka, veliki su obožavatelji popularnog pjevača, što su pokazali i u prosincu prošle godine kada je unatoč pandemiji Massimo u KD Vatroslav Lisinski održao koncert za pamćenje, a kojeg je bračni par pratio u udobnosti svog doma.

Antonija tada nije mogla sakriti oduševljenje pa je na Instagramu objavila više snimaka te je napisala kako ona i suprug uživaju u "online" koncertu koji im je donio jedno sasvim posebno iskustvo i doživljaj.

Linker
23. travanj 2024 23:57