Više nisu zajedno

Otac Elona Muska dobio drugo dijete s 40 godina mlađom pokćerkom, ne misli da je tu išta loše

Naime, 76-godišnji otac milijardera konačno je priznao da je dobio dijete s 35-godišnjom Janom, koju je odgajao od njene četvrte godine. To je njihovo je drugo dijete, rođeno još prije tri godine, a imaju i petogodišnjeg sina.

Da jabuka ne pada daleko od stabla u narodu se govori od davnina, no svaki put je iznova zanimljivo vidjeti kako ta mudrost izgleda u praksi. Tako je u samo nekoliko dana svijet saznao da Elon Musk i njegov vremešni otac Errol Musk imaju djecu za koju se do sada nije znalo - i koju su dobili u najblaže rečeno nekonvencionalnim vezama. Da deseterostruki otac Elon svakih nekoliko mjeseci dobije bebu već je postalo uobičajeno, a sada je njegov otac Errol šokirao svijet priznanjem da je s 40 godina mlađom pokćerkom dobio i drugo dijete.

"Razmnožavanje je jedina stvar zbog koje postojimo na Zemlji", objasnio je svoju filozofiju Errol za The Sun.

Naime, 76-godišnji otac milijardera konačno je priznao da je dobio dijete s 35-godišnjom Janom Bezuidenhout. Djevojčica koju su dobili njihovo je drugo dijete, a rođena je još prije tri godine. Par je prvo dobio dječaka Elliota Rusha, koji se rodio 2017. godine.

image

Errol Musk

AFP/PROFIMEDIA

Errol je priznao da je Janina trudnoća bila neplanirana te je za isti intervju u časopisu The Sun otkrio da njih dvoje više ne žive zajedno. "Između nas je prevelika razlika u godinama. Ona ima 35 godina. Nije praktično. No, ako budem još poživio, možda mi se vrati", kazao je.

No, osim razlike u godinama ono što je sablaznilo i njegovog sina Elona, ali i javnost, jest činjenica da je Errol s Janom živio i odgajao ju otkako je ona imala četiri godine.

Južnoafrički inženjer 1970. se oženio manekenkom Maye Haldeman Musk, s kojom je dobio Elona, Kimbala i Toscu. Razišli su se nakon devet godina, nakon čega je uslijedio njegov brak s Heide Bezuidenhout. Ona je sa suprugom koji je preminuo imala već dvoje djece, uključujući Janu, današnju majku Errolove djece. Errol i Heide dobili su dvoje biološke djece, no on je kao očuh odgajao Janu koja je imala četiri godine kada je on postao dio obitelji. Errol i Heide razveli su se nakon 18 godina braka.

Cijela obitelj Musk ostala je zgrožena kada je Jana prvi put ostala trudna s nekadašnjim očuhom Errolom 2017. Došlo je do burne svađe između Errola i Elona, koji je bio bijesan na oca. "Još uvijek im je to sve jezivo jer im je ona polusestra", kazao je Errol za The Sun.

Čitajte i: Elon Musk u tajnosti dobio blizance s kolegicom iz Tesle dok mu je bivša bila trudna

Iako se ljuti na oca što se ‘razmnožavao‘ s njegovom polusestrom, Elon je ipak prihvatio dio njegove filozofije, barem ako je suditi da je čovjek nedavno otkrio kako je dobio "tajne" blizance s jednom od suradnica iz njegove kompanije Neuralink.

image

Elon Musk jako se naljutio na oca kad je čuo što je napravio.

AFP/PROFIMEDIA

Bebe su stigle u studenom, a ubrzo nakon njihova rođenja s bivšom partnericom Grimes dobio je kćerkicu putem surogat-majke. Malena je rođena u prosincu prošle godine, iako je par prekinuo u rujnu iste godine.

Direktor Tesle blizance je dobio prošlog studenog sa Shivon Zilis, potvrđuju to sudski dokumenti do kojih je došao Insider. Djeca su rođena u Austinu u državi Teksas.

Nakon što se saznalo da ima i blizance, ukupan broj (rođene) djece Elona Muska popeo se na deset. S prvom suprugom Justine Wilson ima petero djece - 18-godišnje blizance Vivian Jennu Wilson i Griffina Muska, te trojke Kaia, Damiana i Saxa Muska. Par je imao još jednog sina Nevadu Muska, koji je nažalost preminuo u dobi od 10 tjedana, tako da Elon danas ima devetoro žive djece, barem koliko je poznato.

Linker
18. travanj 2024 10:41