SplashNews.com
gdje je nestala ljubav

Otišlo predaleko: Brad i Angelina su živjeli bajku, a danas se ne mogu vidjeti

Ono što se nekoć činilo kao najljepša holivudska bajka, danas je pretvoreno u izmjenjivanje ružnih optužbi i natezanje po sudu. Dvije godine nakon razvoda, Angelina Jolie i Brad Pitt zbog alimentacije su se našli u sudskom ratu, a iz dana u dan u javnost izlazi novo prljavo rublje.

Angelina Jolie javno je prozvala Brada Pitta s tvrdnjom da nije platio 'značajnu svotu alimentacije', a bivši suprug Brad Pitt kao da je jedva dočekao priliku da iznese svoju stranu priče.

Bradov odvjetnik na sudu je izjavio da je njegov štićenik Angelini posudio 8 milijuna dolara kako bi kupila dom u kojem trenutno živi te da je od 2016. godine do danas platio račune za nju i djecu u sveukupnoj vrijednosti od 1.3 milijuna dolara.

Odvjetnik je dodao i da Angelina pokušava manipulirati medije izjavama koje upućuju da je Brad neodgovoran otac.

Angelinin odvjetnički tim ovaj je potez nazvao očitim pokušajem skretanja pozornosti s činjenice da Brad nije ispunio svoje dužnosti.

Naglasili su da je Angelina s djecom bila primorana iseliti iz kuće koju je Brad odlučio zadržati pa je morala što prije pronaći novi dom. Brada je tada zatražila da sudjeluje u kupovini novog doma, na što je on odgovorio da joj može ponuditi pozajmicu. Još je zanimljivije da joj za tu pozajmicu, kojom je kupila kuću u kojoj živi s njihovom djecom, naplaćuje kamate.

"Angelina će, naravno, ispoštovati uvjete pozajmice. Ali pozajmica nije alimentacija i ne bi se smjela tako predstavljati", naglasili su odvjetnici 43-godišnje glumice.

Brad i Angelina u vezi su bili 10 godina, od kojih su dvije proveli u braku. Imaju šestero djece koja nakon razvoda žive s majkom.

EXCLUSIVE/November 9, 2013-Calvi (Corsica)-As Oscar-winners, humanitarians and the parents of six kids, Angelina Jolie and Brad Pitt are America's ultimate power couple. And now, they can add yet another achievement to their repertoire - award-winning wine producers. 
The Chateau Miraval Rosé 2012 - which the couple developed in a 1,200-acre vineyard at their estate in Provence - was ranked 84 in Wine Spectator's Top 100 Wines of the Year, making it 2012's 'Best Rosé in the world'. The couple also produced a vintage of white wine 'Miraval Blanc 2012'. 
The price for one is 16 euros and are sold by 6 bottles. 
This white wine is a wine splendidly balanced between fruits and mineral, stands out with a country of big whites. 
After spring contrast, the vintage year 2012 knew a hot and dry summer, favorable to a slow maturation of grapes. The harvest remained very modest in quantity, with relatively low degrees and of good acidities. The robe of wine is pale, with notes of citrus fruits, peaches, strawberries and pink, and beautiful balance., Image: 179139231, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures

Linker
18. travanj 2024 08:21