Instagram
fatalni turčni

Ovo je Bali-begov odgovor na priče o razvodu

Da i dalje njeguju svoj brak i da krize nije ni bilo, Burak Özçivit i njegova kolegica i životna suputnica Fahriye Evcen bome ne kriju. Naveliko se hvale putovanjem u Afriku gdje u čarima pitoresknog Cape Towna, ali i prirodnim ljepota južnoafričke divljine, uživaju udvoje.

Markantan turski glumac Burak Özçivit, kod nas poznatiji kao Bali-beg po ulozi u 'Sulejmanu veličanstvenom', napravio je pravu pomutnju nakon što je početkom ožujka snimio duet s poznatom rumunjskom pjevačicom Innom, a sve za potrebe reklame. Mediji širom svijeta raspisali su se da je njegovoj supruzi Fahriye Evcen dojadilo to što su mu pripreme, ali i instrukcije koje je davao lijepoj Rumunjki da što brže i bolje savlada tekst na turskom, uzimale sve više i više vremena. Jedva su se malo stišala šuškanja da im je brak u krizi, kad su otišli na putovanje u južnu Afriku u kojoj nesmiljeno uživaju, barem ako je za suditi prema fotografijama koje objavljuje osobito Fahriyje.

Najprije su posjetili Cape Town, glavni grad u Južnoafričkoj Republici koji je po broju stanovnika te zemlje tek na trećem mjestu, a potom su se odvažili na pravu divljinu te se čak fotografirali pokraj leoparda.


Ovaj poznati turski par oženio se u lipnju 2017. na europskoj obali Bospora - vjenčanje je bilo bajkovito i pratili su ga mediji širom svijeta. Potom je sretni par medeni mjesec proveo na Maldivima, a ovo je samo još jedno od niz avanturističkih putovanja slavnog turskog para.

Linker
23. travanj 2024 18:47