SplashNews.com
BRITANSKI GLAZBENIK

Oženio se miljenik žena: Znaju se još od osnovne škole, ali ljubav im se dogodila tek prije tri godine

Jedan od najpopularnijih glazbenika odolijeva pritisku znatiželjne javnosti i svoj privatan život uspješno skriva, a posebno je zadovoljan što je njegovo vjenčanje prošlo u potpunoj tajnosti.

Britanski glazbenik Ed Sheeran (27) neodoljivim je smiješkom u video intervjuu potvrdio da je prsten koji se nalazi na njegovoj ruci zapravo vjenčani. Iako je u još u veljači tvrdio da nosi zaručnički prsten, sada je na pitanje kada planira veliko svadbeno slavlje sa svojom zaručnicom Cherry Seaborn (25) samo pogledao prema prstenu i odgovorio sa smiješkom. Voditelj mu je odmah čestitao i upitao ga kako im je uspjelo u potpunosti sakriti vjenčanje, na što je Ed kratko odgovorio: "Nikada ništa ne radim javno" te se zahvalio na čestitkama.

Ipak, iako je na svoj način potvrdio da je oženjen čovjek, Ed Sheeran u intervjuu nakon toga nije želio ni potvrditi ni demantirati svoje vjenčanje, ali je priznao kako je oduvijek sanjao o maloj ceremoniji bez mnogo pompe.

Ed Sheeran i Cherry Seaborn su se upoznali u školi kada su imali samo 11 godina, ali romansa se između njih pojavila tek na ljeto 2015., kada su im se putevi ponovno spojili. Britanski glazbenik tvrdi da mu je Cherry prva prava ljubav u životu i da ne može zamisliti život bez nje.

- Nikada nisam bio tako sretan i pun inspiracije. Kao da se napokon sve posložilo – izjavio je Ed u jednom od rijetkih intervjua u kojima je progovorio o svojoj vezi, a njegova Cherry poslužila mu je i kao inspiracija za hit "Perfect", romantičnu pjesmu koju danas brojni mladenci biraju za prvi ples.

Par se zaručio u prosincu, nešto prije Nove godine, a već u veljači je Ed viđen s prstenom za koji je tada tvrdio da je zaručnički, iako ga je već tada nosio na lijevoj ruci, gdje se tradicionalno nosi vjenčano prstenje.

Linker
22. travanj 2024 19:57