Isti tata

Petogodišnji sin Micka Jaggera isti je tata: Osim istog oblika usana i očiju, ima i sličnu frizuru

Njegova mama, američka koreografkinja i bivša balerina Melanie Hamrick, objavila je novu fotografiju preslatkog dječaka čiji stav te odjeća bez greške otkrivaju čiji je nasljednik.

Dok je Mick Jagger s The Rolling Stonesima na obljetničkoj turneji, njegov petogodišnji sin Deveraux Jagger "rastapa" srca na društvenim mrežama. Majka preslatkog mališana, američka koreografkinja i balerina Melanie Hamrick, rijetko počasti fanove fotografijama njihovog petogodišnjeg sina. Ali kad to učini, objave slike i prilike legendarnog glazbenika postaju viralne.

Nedavno je objavila Deverauxa u pozi kakvu često ima njegov otac. Čini se da ni ona nije mogla odoljeti, a da ne zabilježi koliko su slični. Mališan ima gotovo istu frizuru kao tata, voli bijelu kao otac, ima isti frajerski stav i apsolutno je neodoljiv. Vidjelo se to na najnovijem selfieju ispred zrcala, na Instagram profilu njegove mame.

Osim petogodišnjeg Deverauxa, Mick je višestruki otac djece koju je dobio s četiri žene: Najstarija 51-godišnja kćer Karis rođena je u vezi s glumicom i pjevačicom Marshom Hunt te ima 46 godina više od svog malenog polubrata. Glazbenik s bivšom suprugom Biancom ima kćer Jade Jagger (50), dok je s bivšom manekenkom Jerry Hall dobio kćeri Elizabeth (38) i Georgiju-May (30) te sinove Jamesa (36) i Gabriela (24). U vezi s brazilskom manekenkom Lucianom Gimenez ima sina Lucasa (23), a uz to je peterostruki djed te dvostruki pradjed. Nedavno se oporavio od infekcije covidom-19, zbog čega su The Rolling Stones mjesec dana pauzirali s turnejom.

Vratili su se prošlog tjedna koncertom u Amsterdamu, a legenda se javila fanovima s provoda u Bruxellesu, gdje su nastupili 11. srpnja. Teško je povjerovati, ali nekako je uspio prošetati se europskom prijestolnicom neometan fanovima. Bio je u pivnici, posjetio muzej stripa i fotografirao se ispred murala posvećenog Hergéu, kako glasi pseudonim belgijskog crtača Georgesa Remija poznatog po stripu o Tintinu, piše Daily Mail.

Mick Jagger pozirao je i uz brončani kip belgijskog šansonijera Jacquesa Brela kojem je tobože "oteo" mikrofon, a sutradan je na koncertu na Stadionu kralja Baudouina koji prima 50.000 gledatelja, očekivano rasturio na nastupu. Premda su svi članovi legendarnog benda vremešni i na turneji slave značajnu 60. obljetnicu, zna se tko je još uvijek glavni u glazbenoj industriji te na stageu.

Linker
24. travanj 2024 23:32