Profimedia, AKM-GSI
BOLNO RAZOTKRIVANJE

Pink otkrila tešku životnu priču: Prvi spontani pobačaj imala je sa 17, mislila je da joj je tijelo 'slomljeno'

Razotkrivanje slavne američke pjevačice Pink počelo je s njezinim novim albumom 'Hurts 2B Human' na kojem iskreno progovara o vlastitim životnim bitkama - borbi s depresijom i anksioznošću, niskim samopouzdanjem, problemima u vezama... a u pjesmi 'Happy' i o pobačajima koje je doživjela.

Megapopularna 39-godišnja pjevačica Pink otkrila je da je sa samo 17 godina imala prvi pobačaj, a kasnije u životu još nekoliko. U pjesmi je otpjevala svoje zastrašujuće tadašnje stanje: 'Od svoje 17. uvijek sam mrzila svoje tijelo i osjećala da i moje tijelo mrzi mene'. Za USA Today je objasnila: 'Razlog zbog kojeg sam o tome progovorila je činjenica da sam oduvijek imala dječačko, vrlo jako tijelo gimnastičarke, a onda sam kao 17-godišnjakinja doživjela spontani pobačaj', rekla je Pink i nastavila: 'A htjela sam roditi to dijete. No, kad se to jednom dogodi ženi ili mladoj djevojci, ima osjećaj kao da ju cijelo tijelo mrzi i da je potpuno slomljeno te da ne radi ono što bi trebalo raditi. To je strašno i o tome ne treba šutjeti'.

Naglasila je potom. 'To jesu pitanja o kojima treba govoriti, važno je sebi osvijestiti čega se sramimo, tko smo, što nas i zašto nas toliko boli. Ja sam uvijek pisala na taj način', rekla je Pink koja svoje boli govori i na terapijama. Nedavno je otkrila da ide kako na osobne terapije, tako i na one bračne, sa suprugom, vozačem motorističkih utrka Careyem Hartom (43).

U "Today showu" je prije nekoliko tjedana dala naslutiti da za probleme u vezi dijelom krivi i traume iz prošlosti, izjavom: 'Kad sam s 22 upoznala Harta, osjećala sam se kao zlostavljano štene koje leži u kutu i spremno je ugristi svakoga tko pruži ruku prema njemu'. Danas su, kaže, dobro upravo zahvaljujući činjenici da već desetljeće i pol redovito posjećuju bračnog savjetnika.

Prije sedam godina, s 32 godine, rodila im se kćer Willow Sage, a prije dvije i pol godine par je dobio i sina Jamesona Moona.

INGLEWOOD, CA - AUGUST 27:  (L-R) Carey Hart (back), Willow Sage Hart, and Pink attend the 2017 MTV Video Music Awards at The Forum on August 27, 2017 in Inglewood, California.  (Photo by Phillip Faraone/Getty Images)
Getty Images

New York City, NY  - Pink and her husband, Carey Hart, are seen out with their kids Jameson and big sister Willow for a stroll in Tribeca. The edgy family keeps it casual for a day out together while visiting a park.

Pictured: Pink

BACKGRID USA 5 JULY 2017, Image: 340973985, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
19. travanj 2024 19:50