Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Zapalila Instagram - opet

Pljušte lajkovi na selfie: Jennifer Aniston u opuštenom društvu s omiljenim prijateljicama osvojila Instagram

U manje od 24 sata slavna prijateljica na Instagramu je skupila pozamašan broj lajkova i još jednom pokazala da iza sebe ima vjernu vojsku obožavatelja diljem svijeta.

Godine su prošle, točnije 16 godina otkako je serija "Prijatelji" emitirala svoj posljednji nastavak, no popularnost serije gotovo je jednaka kao i prije pa i danas gledamo nastavke popularnog sitcoma, po tko zna koji put, s jednakom radošću. Iako je nakon serije glumica Jennifer Aniston (50) ostvarila niz uspješnih filmskih uloga, a sada je gledamo i u novoj seriji "The Morning Show", "Prijatelji su joj utabanali put do titule jedne od najpopularnijih glumica današnjice.

Glumci iz humoristične serije ostali su u dobrim odnosima i nakon serije, pa se druže i danas, na opće oduševljenje svih obožavatelja. Kada nisu svi u društvu, Jennifer se druži s kolegicama Courtney Cox (55) i Lisom Kudrow (56). Njihov zajednički selfie tako je u kratkom roku zaradio nevjerojatnih 8 milijuna lajkova, a taj broj i dalje raste.

U dobrom raspoloženju i u potpuno prirodnom izdanju bez puno make-upa i poziranja, u opisu fotke napisala je: "Pozdrav od cura s druge strane dvorane". Pratitelji su za slavnu trojku - Rachel, Monicu i Phoebe imali samo pozitivne komentare. S brojem lajkova od 8 milijuna, ovo je druga Jenniferina najpopularnija objava, više je "zaradila" samo svojom prvom objavom na društvenoj mreži. Tada se fotografirala sa svim prijateljima iz serije i pokupila više od 15 milijuna lajkova. Tada je pokazala, a sada i potvrdila da su njezin dolazak na Instagram svi željno očekivali.

Linker
13. travanj 2024 23:59