Kendall Jenner i Blake Griffin stižu na večeru u restoran Nobu u Malibuu
 Profimedia, AKM-GSI
NOVA LJUBAV NA POMOLU

Pokušavaju se sakriti, ali novom slavnom paru fotografi ne daju mira

Iako negira ljubavnu vezu s NBA košarkašem Blakeom Griffinom, manekenka i pripadnica slavne reality obitelji već je peti dan za redom ‘uhvaćena’ u druženju s 28-godišnjakom. Odlaze na večere, uživaju na plaži, zajedno noću izlaze i čini se kako se u svemu tome jako dobro zabavljaju.

Njihovo zadnje zabilježeno druženje bilo je na plaži u Malibuu, gdje su, okruženi prijateljima uživali u ležernom slobodnom danu. Lijepa Kendall nije skidala osmijeh s lica, a ni Blake se nije pretjerano obazirao na prisutne fotografe. I dok je ona sasvim navikla na svjetla reflektora i bljeskove fotoaparata koji su prate u stopu, košarkaš možda nije bio spreman na ovoliku medijsku pažnju. Ipak, za očekivati je da će ga druženje s poznatom ljepoticom koštati privatnosti.

Posljednji tjedan, par je baš svaki dan proveo zajedno. Večere su tako provodili u popularnim restoranima Nobu i Craig's, a u potonjem im pridružio još jedan par - Kendallina prijateljica Hailey Baldwin i Blakeov suigrač Chandler Parsons.

Malibu, CA  - Kendall Jenner and Blake Griffin are spotted on a dinner date night at Nobu. The rumored couple stays close as they exit the beach hotspot on a warm evening in similar tropical print clothes. Reports speculate that the pair are just 'having fun.' Kendall hops in the front seat of Blake's ride as the two head to their next destination together.

Pictured: Blake Griffin, Kendall Jenner

BACKGRID USA 2 SEPTEMBER 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348159495, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kendall Jenner i Blake Griffin stižu na večeru u restoran Nobu u Malibuu

I dok se Kendall i Blake, kako su neimenovani izvori otkrili stranim medijima, samo zabavljaju, romansa je svakako prisutna. Mnogi se pitaju što je ljepotica naumila po ljubavnom planu, jer navodno se i dalje nalazi s glazbenikom A$AP Rockyjem.

- Kendall se ovih dana nalazi u L.A. i odgovara joj druženje s Blakeom. Pitamo se samo što će biti s njim kad se ona vrati svojim obvezama, izjave su to koje strani mediji prenose potpisujući neimenovane košarkaševe poznanike.

Malibu, CA  - Kendall Jenner and Blake Griffin enjoy another date night at the Malibu Chili Cook-off. The rumored couple, who was reported to be 'just having fun' enjoys each other company as they stroll around the fair. This is the 5th day in the row the pair have spent time with one another.

Pictured: Blake Griffin, Kendall Jenner

BACKGRID USA 3 SEPTEMBER 2017 

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 348269710, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Kendall Jenner i Blake Griffin doleze u restoran Chili Cook-off u Malibuu

Je li zgodan sportaš samo još jedan "bliski poznanik" u nizu, ili je 21-godišnjakinja u ovom odnosu razvila dublje emocije, ostaje za vidjeti. No, jedno je sigurno - Kendall medijima ne otkriva ni rado ni lako svoje ljubavne pothvate.

Svojevremeno je to i pojasnila rekavši kako je na primjeru svojih sestara i njihovih propalih veza i razvoda naučila da je "neke stvari bolje zadržati za sebe."

S obzirom da je svakodnevno okružena silnim paparazzima, pred ljepoticom je težak zadatak.

Linker
19. travanj 2024 21:17