BlayzenPhotos / Backgrid USA / Profimedia
ne mogu jedno bez drugoga

Ponovno zajedno? Prekidali su već nekoliko puta, a sada su opet pred pomirenjem

Zaljubili su se 2015. godine i od tada prošli uspone i padove. Turbulentna veza poznatog para puknula je prije deset mjeseci, no čini se da jedno bez drugoga ne mogu.

Ona je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a za njim su uzdisale djevojke otkako se proslavio kao član benda One Direction. Gigi Hadid (24) i Zayn Malik (26) činili su se kao idealan par, no njihova veza često je nailazila na turbulencije.

Zayn je 2015. napustio popularni bend i iste godine započeo romansu s Gigi Hadid, a od tada prekidali su se i mirili nekoliko puta, sve do siječnja ove godine kada su službeno okončali svoju vezu. Ipak, bivši par možda je ponovno pred pomirenjem, kako navode strani mediji, što su obožavatelji dočekali s oduševljenjem.

PARIS, FRANCE - OCTOBER 02:  Zayn Malik and Gigi Hadid attend the Givenchy show as part of the Paris Fashion Week Womenswear  Spring/Summer 2017  on October 2, 2016 in Paris, France.  (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)
Getty Images

"Gigi je uvijek bila slaba na njega, zajedno dijele dugu povijest. Nisu se pomirili, ali su sada u jako dobrim odnosima", kazao je izvor blizak paru. Na nekoliko mjeseci prekinuli su svaku vrstu komunikacije, a sada će čuju na dnevnoj bazi i ona mu je velika potpora - prenose mediji.

NEW YORK, NY - MAY 02:  Gigi Hadid and Zayn Malik attend the

"Završili su, možda se jednog dana pomire, ali trenutno među njima nema ništa", kazao je izvor blizak paru nakon njihovog posljednjeg prekida.

U međuvremena pjevač nije imao ljubavne veze, dok je Gigi imala kratku romansu sa zvijezdom američkog showa "Bachelorette ", Tylerom Cameronom. Zajedno su bili nekoliko mjeseci te na kraju prekinuli početkom studenog. Sestra manekenke Belle Hadid iza sebe ima vezu s glazbenikom Codyjem Simpsonom, trenutnim dečkom pjevačice Miley Cyrus, dok je Zayn prije četiri godine raskinuo zaruke s pjevačicom Perrie Edwards.

New York, NY - Gigi Hadid and Zayn Malik are smitten at JFK as they hold hands and whisper on their way through the airport terminal to catch a flight out of New York after a long NYFW
   September  15, 2016, Image: 299984299, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BlayzenPhotos / Backgrid USA / Profimedia
BlayzenPhotos / Backgrid USA / Profimedia

Linker
19. travanj 2024 19:36