Profimedia, AKM-GSI
PODRŠKA U NAJTEŽIM TRENUCIMA

Postale su nerazdvojne: Slavne prijateljice spojili su ljubavni problemi

Nesreća u ljubavi donijela im je sreću u prijateljstvu: nakon što su prekinule dugogodišnje veze, postale su nerazdvojne.

Članice žirija America's Got Talent već su u showu pokazale da jedna drugoj "čuvaju leđa", a da je njihovo prijateljstvo dublje od druženja na poslu postalo je očito ovog vikenda. Bivša spajsica Mel B (42) i njemački model Heidi Klum (44) uživale su zajedno na plaži u Malibuu, gdje su im se pridružila i njihova djeca.

Prijateljice su se za opušteni izlazak čak i modno uskladile: obje znaju da je za uživanje na pješčanoj plaži najbolje odabrati bijele komade, a od paparazza su se pokušale sakriti sunčanim naočalama. Ipak, djelovale su potpuno bezbrižno, iako je iza njih vrlo turbulentno razdoblje. Njihovom dobrom raspoloženju sigurno je pridonijelo društvo njihove djece: Heidi je sa sobom povela Leni (13) i Lou (7), dok je s Mel B na plažu stigla njezina najmlađa kći Madison (6).

Profimedia, AKM-GSI

Heidi ima četvero djece: najstarija je Leni, koju je dobila u vezi s talijanskim poduzetnikom Flaviom Briatoreom, dok je sinove Henryja (12) i Johana (10) te kćer Lou (7) dobila u braku s glazbenikom Sealom. Njihov brak raspao se 2014. godine i od tada je Heidi bila u vezi s Vitom Schnabelom. Ipak, i ta je ljubav "pukla". Prije dva tjedna je njemačka manekenka potvrdila da je prekinula trogodišnju vezu s 31-godišnjim trgovcem umjetninama, a u međuvremenu je otkriveno kako je "posljednja kap" u turbulentnom odnosu bilo njegovo uhićenje. Naime, policija je 3. rujna uhitila Vita na festivalu Burning Man u Nevadi zbog posjedovanja halucinogenih gljiva, a samo deset dana nakon potvrđeno je da je Heidi odlučila da svatko ide dalje svojim putem. Nakon te odluke pronašla je utjehu u prijateljstvu s bivšom Spajsicom koja je nedavno također iskusila težak prekid i usred je mučnog razvoda. U ožujku ove godine predala je zahtjev za razvod, ali i tražila da se njezinom bivšem suprugu Stephenu Belafonteu zabrani pristup. U međuvremenu su s javnošću podijelili različite detalje iz svoje veze: ona tvrdi da ju je psihički i fizički zlostavljao, dok on sve poriče, a u cijelu priču uvučena je i njihova dadilja.

Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Ipak, prošlog je tjedna pjevačica pokrenula šuškanja da je ponovno zaljubljena: na svojem je Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je njezin frizer Gary Madatyan ljubi u vrat, a uz nju je napisala: "Ljubavi mojeg života, hvala ti što vjeruješ u mene".

Linker
18. travanj 2024 03:51