Profimedia, AKM-GSI
Napokon potvrda

Povećava se klan Kardashian: Stiže još jedna beba!

Najmlađa kći Roberta Kardashiana i Kris Jenner, nakon mjeseci šuškanja, napokon je objavila da očekuje svoje prvo dijete.

"Moj najveći san je ostvaren! Dobit ćemo bebu!" objavila je Khloe Kardashian putem svojeg Instagram profila. Da očekuje prvo dijete s dečkom, košarkašem Tristanom Thompsonom (26), šuška se već više od dva mjeseca, pogotovo zato što je pripadnica klana Kardashian u posljednje vrijeme izbjegavala društvena događanja. Na društvenoj mreži na kojoj broji više od 70.6 milijuna pratitelja, objavila je crno-bijelu fotografiju trudničkog trbuščića kojeg pridržavaju dlanovi budućih roditelja.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Tristan, hvala ti što me voliš na način na koji me voliš! Hvala ti što se prema meni ponašaš kao prema kraljici! Tristan, više od svega, hvala ti što si me učinio MAJKOM" stoji u tekstu ispod fotografije. Nije tajna da je 33-godišnjakinja već dulje vrijeme htjela postati majka, pa čak i u problematičnom braku s bivšim suprugom Lamarom Odomom. I dok je za Kardashian ovo prva trudnoća, Thompson ima jednogodišnjeg sina Princea iz prijašnje ljubavne veze. Prema pisanjima stranih medija, zaljubljeni par, koji je u vezi od rujna 2016. godine, očekuje dječaka.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Linker
25. travanj 2024 05:31