teška odluka

Povela se prava rasprava nakon nove objave Maje Šuput! Kojem timu vi pripadate?

Glazbenica je objavila nove fotografije svog sina. Preslatki Bloom sve više nalikuje majci, reći će neki. Drugi su, pak, u ‘timu‘ Tatarinov pa kažu da je dječak i dalje preslika svog oca.

Maja Šuput novom je objavom na društvenim mrežama oduševila sve, a povela se i zanimljiva rasprava. Otkako je, prije nešto više od mjesec dana, na svijet donijela sina Blooma, ne jenjava euforija i sreća zbog njezinog dječaka. Maja i Nenad Tatarinov presretni su i posvećeni roditeljstvu, a očito je to i po najnovijoj objavi popularne pjevačice.

"Probaj se ne naježiti od slatkoće", postavila je Šuput svojevrsni izazov pratiteljima na Instagramu.

Težak je to zadatak, no ubrzo se ispostavilo da je još teže pratiteljima odlučiti se kome maleni nalikuje. Iako je prvih dana i tjedana izrazito nalikovao tati, čini se da se stvari razvijaju u Majinu 'korist'. Svi su, ipak, suglasni u jednom - Bloom je pravi mali slatkiš! Sinu je pjevačica posvećena u potpunosti, a trenutke idile prekinut će im jedino povremena snimanja na koja će pjevačica ići. Naime, počelo je snimanje audicija za Supertalent, a kao članica žirija koju obožavaju i kandidati i publika, Maja se odlučila vratiti na projekt.

Čitajte i: Evo što znači ime sina Maje Šuput! Prilično je popularno u Velikoj Britaniji i jako je veselo!

Čitajte i: Svi ga žele znati, ali Maja Šuput još uvijek ne otkriva ime sina: ‘Sve ostalo je potpuno nebitno‘

Dok Maja bude na snimanjima, maleni će uživati s tatom u šetnjama, kojih će, dolaskom toplijeg vremena, biti sve više.

'Majčinstvo mi je došlo toliko prirodno da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide, ne znam kako da to objasnim. Nisam nikad bila s bebama niti sam u životu presvukla nekome pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i samo se bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca', ispričala je nedavno u razgovoru za InMagazin.

Linker
19. travanj 2024 15:19