Facebook/DuaLipa
UZVRAĆAJU UDARAC

Preljub i krizu u ljubavnoj vezi demantirali vrućim poljupcima

Britansku pjevačicu kosovskog porijekla Dua Lipu na Instagramu prati više od 20 milijuna pratitelja, u veljači je osvojila dvije Brit Award statue, za najbolju novu glazbenicu i najbolju samostalnu izvođačicu, a uspješno je prebrodila krizu u vezi koju su preuveličali tabloidi.

Na krilima uspjeha, spektakularnim nastupom u svibnju ove godine Dua Lipa je otvorila jedan od najgledanijih i najskupljih sportskih događanja na svijetu, finale Lige prvaka, a osim što joj ide u glazbenim vodama, uspješna glazbenica uživa i u privatnom životu. Pjevačica je vezi je s dugogodišnjim partnerom Isaacom Carewom.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 09:  Dua Lipa arrives at the 2018 American Music Awards at Microsoft Theater on October 9, 2018 in Los Angeles, California.  (Photo by Steve Granitz/WireImage)
WireImage
Pjevačica Dua Lipa

Iako su u lipnju tabloidi pisali o njegovoj navodnoj prevari i prekidu jer je poznati chef i model bio uhvaćen u strastvenom plesu s nepoznatom brinetom u noćnom klubu, ljubavni par sve je demantirao nedavnom objavom na društvenim mrežama.

'Provela sam dva tjedna u Indiji sa svojom ljubavi. Obišli smo mnoga mjesta. Mogu samo reći da smo se totalno opustili i da smo opčinjeni njihovom kulturom, hranom i tradicijom. Toliko smo sanjali o tom putovanju. Vježbala sam jogu od pet ujutro i sad sam spremna za rad. Sve fotografije s putovanja snimila sam fotoaparatom s filmom, samo da se odmorim od mobitela. Molim za strpljenje dok sve fotografije ne izradim', dodala je zaljubljena Dua Lipa koja je ipak objavila dvije fotografije s telefona kako bi ovjekovječila odmor iz snova gdje svog izabranika časti vrućim poljupcima.

Facebook/DuaLipa

Facebook/DuaLipa

Linker
19. travanj 2024 17:53