VELIKO FINALE

Približio se kraj Plesa sa zvijezdama: Osim finalista ove nedjelje pleše i žiri

Kandidati se pripremaju za finale plesnog showa, a osim njih u nedjelju nastup očekuje i članove žirija koji su uskočili u plesne cipelice.

Ova nedjelja puna je iznenađenja, a osim što ćemo saznati pobjednika showa, u Plesu sa zvijezdama vidjet ćemo i članove žirija na plesnom podiju.

Marko, Franka, Larisa i Igor stat će u plesne cipele te barem malo iskusiti kako je bilo kandidatima pripremajući se za 12 emisija showa. S iščekivanjem se očekuje ovaj nastup, kao i nastupi četvero finalista nakon kojih ćemo saznati tko je najviše osvojio publiku i zaslužio titulu pobjednika.

Velika očekivanja od finala

Igor Barberić ususret nedjelji je rekao: ''Očekujem veliko finale u svakom smislu. Ove sezone su nam kandidati bili moćni plesači općenito, a i oni koji su možda to manje bili u međuvremenu su to postali kroz sezonu. Od tih plesača ostala su sad evo četiri u finalu i očekujem jako dobar show. Na kraju će sve biti u rukama publike, za koga će glasati…No, svi oni će sigurno izvesti nastupe dosljedne finala ovakve dobre sezone. Što se tiče nastupa žirija, jedino ''Ples sa zvijezdama'' me može natjerati da se popnem na pozornicu i nešto malo i zaplešem. Nisam aktivan plesač tako da me već sada sve boli nakon proba. Ali sve za PSZ!''

image

Finalisti Plesa sa zvijezdama

LUKA DUBROJA

Franka se također ponovno našla u plesnim cipelama, a ususret uzbudljivom finalu je izjavila: ''Trinaest plesnih tjedana je proletjelo u trenu. Šarena, nasmijana, intenzivna i plesno izazovna sezona je uskoro iza nas. Ponosna sam na sve kandidate što su uspjeli održati emotivnu i fizičku koncentraciju, predanost i fokus i očekujem da u zadnjem tjednu daju gas do daske i da nas u nedjelju sve ostave bez teksta. I ja sam nakon 12 godina ponovno u plesnim cipelama, jer mi kao žiri spremamo jedno plesno iznenađenje. Jako se veselim!''

Marko Ciboci je rekao: ''U finalu očekujem da će nam finalisti prikazati krunu svojeg rada, ali i svoje interpretacije te svoju osobnost u svakom od plesova koje će izvesti. Očekujem nešto jedinstveno od svakog finalista zato što su za razlogom u finalu Plesa sa zvijezdama. Tehniku su svi više manje prošli, a sada je na svima da uživamo u plesnim točkama.''

Ciboci uživao s kolegama

Ciboci je otkrio kako je bilo pripremati se za nedjeljni nastup: ''Ovaj tjedan sam ponovno ušao u plesne latin cipele nakon sedam godina. Bez obzira na podučavanje i showove u Theatar Artsu, latin nisam natjecateljski plesao sedam godina i ovaj tjedan je bio pravi izazov obuti latin cipele na petu, no kako je teško žabu nagovoriti da uđe u vodu, tako sam i ja u dobrom društvu vrlo brzo zaboravio na pete i uživao sa svojim kolegama na plesnom podiju.

Članica žirija Larisa Lipovac Navojec s nestrpljenjem očekuje posljednji ples te vidjeti kako će se finalisti prezentirati na kraju njihove plesne avanture: ''Bilo mi je stvarno divno raditi ovaj projekt, fantastična ekipa, veselim se nedjelji i plesu sa svojim kolegama iz žirija''.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put.

Linker
19. travanj 2024 16:41