Vjenčanje glumice i chefa
 Instagram
Čestitke stižu sa svih strana

Prvo je iznenadila vjenčanjem, a sada ima još jednu sretnu vijest

37-godišnja glumica i komičarka Amy Schumer u veljači ove godine rekla je sudbonosno 'da' 38-godišnjem kuharu Chrisu Fischeru, a jučer je objavila i novu vijest.

Glumici i poznatom chefu fatalna ljubav se dogodila u nekoliko mjeseci. Mladenci su vjenčanje organizirali nekoliko dana nakon što su u javnosti potvrdili da su uopće zajedno. Glumica je prošle godine u svibnju prekinula dvogodišnju vezu s Benom Hanischem, a onda je srela muškarca svog života. Mnogi su se pitali je li iznenadno vjenčanje organizirano zbog toga što je komičarka trudna, no ona je to oštro demantirala na svojim društvenim mrežama.

No, sada kad ima nešto za reći i to je objavila na sebi svojstven i britak način. Na fotografiju Harryja i Meghan zalijepila je glavu sebe i svog supruga i objavila: 'Trudna sam', a čestitke stižu sa svih strana svijeta.

Amy i uspješni chef Chris Fisher izrekli su 'sudbonosno da' u resortu u Malibuu pred najbližim prijateljima i obitelji. Na terasi hotela i s pogledom na ocean zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav nakon tek pet mjeseci veze. Na tulumu su imali brojne važne goste poput Jennifer Lawrence, Davida Spadea, Jennifer Aniston, Jakea Gyllenhaala, Larryja Davida i filmskog producenta Judda Apatowa.

Linker
20. travanj 2024 10:31