Splash
trudnička moda

Rosie Huntington-Whiteley oduševljava šik trudničkim kombinacijama

Na sinoć održanoj njujorškoj premijeri 8. nastavka akcijskog serijala "Brzi žestoki" sve su oči bile uperene u trudnu manekenku Rosie Huntington-Whiteley koja je izgledala fantastično u tamnoplavoj tolaleti i vtroglavo visokim potpeticama.

Njujorška premijera akcijskog blockbustera koji će se u kinima početi prikazivati 14. travnja, okupila je brojne poznate, a među njima je najviše pažnje privlačila zaručnica američkog glumca Jasona Stathama. Kako bi podržala budućeg supruga koji u filmu tumači lik Deckarda Shawa, manekenka je zajedno s njim doputovala u New York u kojem je pokazala nekoliko fantastičnih trudničkih kombinacija.

Splash

29-godišnja britanka i u visokoj trudnoći ostaje vjerna svom minimalističkom, elegantnom stilu pa je tako za premijeru odabrala tamnoplavu haljinu na jedno rame i s visokim prorezom, djelo kuće Brandon Maxwell.

Za izalazak na večeru dan prije premijere odabrala je pripijenu crnu mini haljinu koju je kombinirala s visokim potpeticama i smoking sakoom u istoj boji.

Splash

Za šetnju gradom odabrala je svoj omiljeni stajling: monokromatsku kombinaciju - u ovom slučaju crne čizme do iznad koljena te pripijene hlače i majicu u istoj boji - koju je kombinirala s kaputom boje devine dlake.

Splash

Linker
14. travanj 2024 22:16