NOVI PREGOVORI

Saga kojoj nema kraja! Angelina Jolie i Brad Pitt ponovno su se našli pred sudom

Pravna bitka između glumice Angeline Jolie i Brada Pitta oko skrbništva nad njihovo petero djece traje već pet godina, od kad je Angelina predala papire za razvod. Nakon iscrpljujuće borbe, sada su u pregovorima nad zajedničkom imovinom.

Bivši holivudski par, Angelina Jolie i Brad Pitt, ponovno je pred sudom, ovog puta riječ je o pregovorima nad imovinom. Prije više od mjesec dana donesena je presuda vezana uz skrbništvo nad zajedničkom djecom, i to Bradu u korist. Naime, bivši par prema toj presudi dijeli skrbništvo. Angelini je takav kraj teško pao, a već je krenula s bivšim suprugom u nove pregovore.

image
Par je bitku za skrbništvo vodio od predaje papira za razvod.
ALEX BERLINER/BEI/SHUTTERSTOCK

Glumica, naime, prodaje svoj udio u vinariji koju posjeduje s Bradom, osim čega želi prodati i svoj dio Nouvel LLC-ja, kompanije koja vodi poslove vezane uz vinograd Chateau Miraval, koji je s Bradom kupila u Francuskoj 2011. godine. Osim toga, bivši supružnici i vinograd zajednički posjeduju.

Čitajte i: Povratak staroj ljubavi? Angelina Jolie bila je na večeri s bivšim suprugom u njegovom stanu, zadržala se znakovita tri sata

Prema pisanju stranih medija, Angelina je predala zahtjev u Los Angelesu za uklanjanje privremene zabrane pristupa njihovoj imovini, koja je automatski uslijedila 2016. kada je zatražila razvod. Sudac tek treba odgovoriti na njezin zahtjev koji je već bio odbijen u lipnju ove godine. Pravni tim glumice izjavio je da su Brad i Angelina vodili dugotrajne rasprave na kojima se, naposljetku, ništa nisu uspjeli dogovoriti.

image
Bivši supružnici ponovno su pred sudom.
BDG/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Angelina Jolie otkrila zašto je morala žrtvovati karijeru: ‘Došlo je do promjena u obitelji‘

image
Petero djece Brada i Angeline, nije svjedočilo na sudu.
ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Slična je situacija bila i s bitkom oko skrbništva gdje se Angelina potužila na suca koji nije dozvolio da djeca Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knoxa i Maddox svjedoče. Glumica se navodno za vrijeme cijelog procesa trudila ukazati na druge probleme, iako se nije u potpunosti protivila zajedničkom skrbništvu.

Linker
23. travanj 2024 09:29