I dalje ju je sram

Sandra Bullock otkrila zbog kojeg joj je filma i danas žao što ga je snimila: ‘Nema smisla‘

Promovirajući novi film, holivudska zvijezda otkrila je da zbog jedne uloge i danas žali, nastavak akcijskog hita koij ju je proslavio, smatra nije joj trebao u životu.

Jedna od omiljenih glumica Sanda Bullock snimila je mnogo filmova i to različitih žanrova, a uskoro izlazi i njezin najnoviji film - The Lost City. Sve komedije, drame ili akcijski filmovi u kojima glumi od nje su stvorili prepoznatljivo lice koje mnogi obožavaju, no kad se govori o prihvaćanju uloga, čini se kako zbog jedne iznimno žali. Kako je priznala ova 57-godišnjakinja, nije joj trebala uloga u nastavku megahita Brzina, s kojim se i proslavila. Podsjetimo, Brzina 2, nastavak snimljen 1997. po mnogočemu je bio drugačiji od drugih, primjerice, u njemu čak nije glumio Keanu Reeves, nego ga je zamijenio Jason Patric, a umjesto autobusa iz originalnog filma, radnja se odvijala na brodu za krstarenje.

Ni sada, 25 godina kasnije, Bullock si nije "oprostila' što je pristala na snimanje tog nastavka. Tema spomenutog filma iskrsnula je u nedavnom intervjuu prilikom promocije njezina najnovijeg filma u kojem je razgovarala sa svojim kolegom Danielom Radcliffeom. Tom prigodom novinar ju je pitao postoji li neki film u njezinoj karijeri koji je loše prihvaćen.

image

Sandra u filmu 'Brzina 2'

UNITED ARCHIVES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Miljenica Hollywooda na životnoj prelomnici: ‘Ne znam kad ću se vratiti!‘

"Ima jedan za koji me još uvijek sram što sam ga snimila. Zove se Brzina 2. Bila sam vrlo glasna oko toga. Nema smisla. Spori brod. Sporo ide prema otoku...", u svom je stilu prokomentirala Sandra.

No, Sandra je otišla toliko daleko da je rekla kako bi željela da "uopće nije snimila" taj film, a također je otkrila da je Radcliffe jedan od rijetkih obožavatelja tog nastavka.

"Imam osjećaj da je imao neku vrstu kulta od obožavatelja", kazao je glumac, no Sandra ga je vrlo brzo "poklopila".


"Vrlo tih", našalila se Bullock o snazi kulta koji je štovao Brzinu 2. "Možda pet ljudi. On i još četiri 12-godišnjaka koji su gledali kako spori brod ide prema malenom otoku", nasmijala se Sandra.

Glumica je nedavno najavila da će uzeti neodređenu pauzu od glume, no ako se vrati, nemojte očekivati da će to biti "Brzina 3".

Linker
22. travanj 2024 15:43