21 JOJ JE GODINA VEĆ

Sasha je punoljetna: Upoznajte odraslo lice najmlađe članice obitelji Obama!

Mlađa kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i Michelle Obama 10. lipnja je proslavila 21. rođendan, a ovo su njezine prve fotografije otkako je postala punoljetana po zakonu Sjedinjenih Država.

Osam godina u dva predsjednička mandata svoga oca u Bijeloj kući u Washingtonu odrastala je pod stalnim nadzorom, okružena tjelohraniteljima i agentima tajne službe koji su u svakom trenutku brinuli o sigurnosti svih članova obitelji Baracka Obame.

image

Sasha Obama je odrastala pod budnim okom tjelohranitelja

SPLASH NEWS/SPLASH/PROFIMEDIA

Ti dani su odavno iza nje, a u kakvom su joj sjećanju ostali - u lijepom ili manje lijepom - vjerojatno će jednom otkriti zainteresiranoj javnosti koja i dalje prati svaki njezin korak.

image

Punoljetno lice Sashe Obama

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Sasha Obama je mlađa kći bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle Obama, a 10. siječnja i ona je službeno, formalnopravno postala punoljetna po zakonu Sjedinjenih Država, jer je tog datuma proslavila svoj 21. rođendan.

image

Sasha i Malia Obama na treningu na otvorenom u ožujku ove godine

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za razliku od starije sestre Malije, koja je upisala studij prava na Harvardu, Sasha Obama, koju kod kuće od mila zovu Sissy, studira na Sveučilištu u Michiganu, a prve dvije godine studija joj zbog pandemije koronavirusa i strogih epidemioloških mjera sigurno nisu ostale u prelijepoj uspomeni.

image

Malia Obama s Cliftonom Powellom Jr., dečkom svoje mlađe sestre

DIGGZY/JESAL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Većinu predavanja, seminara i ispita je Sasha Obama odradila online, pa jedva čeka početak idućeg semestra da zapravo upozna kolege i profesore, te otkrije čari studentskog života u kampusu.

Čitajte i: KRIS JENNER ZAVRŠILA SA ZELENSKIM I PUTINOM NA LISTI NAJUTJECAJNIJIH LJUDI SVIJETA, OBJAŠNJENO I ZAŠTO

image

Clifton Powell Jr. je sin glumca Cliftona Powella Sr.

KCR/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njezina majka Michelle Obama nedavno je u gostovanju u televizijskom showu Ellen DeGeneres otrkila kako je presretna što obje njezine kćeri imaju dečke, a ubrzo se doznalo i da Sasha Obama hoda s 24-godišnjim Cliftonom Powellom Jr., bivšim košarkašem i sinom glumca Cliftona Powella Sr.

image

Obitelj na okupu na travnjaku Bijele kuće 2015.

PETE SOUZA/AVALON/PROFIMEDIA

Njezina tri godine starija sestra Malia Obama u stabilnoj je, pak, vezi s kolegom Roryjem Farquharsonom, svojim vršnjakom i harvardskim studentom iz Velike Britanije.

image

U serijalu The First Lady Maliju igra Lexi Underwood, Viola Davis je Michelle Obama, Regina Taylor je Marion Robinson, a Saniyya Sidney igra Sashu Obama

SHOWTIME NETWORKS INC./EVERETT/PROFIMEDIA
Linker
20. travanj 2024 12:35