Getty Images
Teški dani

Slavna glumica je slomljena: U razmaku od dvije godine oprostila se od svojih najbližih

Glumica koju svi poznaju iz filma "Američka pita" suočava se s najtežim gubitkom svog života. Prije dvije godine izgubila je oca, a jučer joj je preminula majka nakon duge i teške bolesti.

‘Danas je bio jedan od mojih najtraumatičnijih dana u životu. Moja majka Donna Reid je preminula. Srce mi se slama - koga ću sada zvati svaki dan, što mi je činiti? Prije dvije godine izgubila sam oca i nikada nisam osjetila toliku bol, a sada sam izgubila i majku. Jedno je sigurno, znam da su opet zajedno. Mama i tata, volim vas! Vaša bebica Tara’, napisala je na u objavi na Instagramu poznata glumica Tara Reid nekoliko sati nakon što joj je majka preminula.

42-godišnja glumica uz status objavila je fotografiju svojih roditelja, oca Thomas i majke Donne na Instagramu prisjećajući se njihovog vjenčanja i nadajući se da su opet zajedno.

Njena majka bila je teško bolesna pet godina, ali joj se zdravlje drastično pogoršalo prije tri tjedna. Preminula je okružena s njezinih četvero djece u 70. godini, samo 22 mjeseca nakon supruga koji je preminuo u 76. godini života.

Slavna glumica Tara u potpunosti je shrvana zbog gubitka, a iskrene poruke sućuti stižu sa svih krajeva svijeta.

Linker
20. travanj 2024 08:37