Novi prijatelji

Slavna glumica totalno poludjela za divljom životinjom, njihova ljubav traje već neko vrijeme

Ova ‘romansa‘ između Kate i malene lisice u punom je cvatu, a Instagram feed glumice preplavljen je trenutcima druženja s divljom životinjicom.

Kate Beckinsale obožava svog krznenog prijatelja, najblaže rečeno. Slavna glumica već neko vrijeme razvija posebnu vezu s divljom lisicom. Mlada životinja počela je dolaziti njenim roditeljima u dvorište, a Kate je totalno poblesavila za lijom.

Posljednje što je 48-godišnja glumica objavila na Instagramu su dva videa u kojima beba lija dolazi pred njena staklena vrata i čeka je. U idućem videu Kate hrani bebu lisice koja joj jede iz ruku. Mjesto na kojem se druže je vrt obiteljske kuće, a sudeći prema ranijim objavama riječ je o domu njenih roditelja negdje u Engleskoj.

"Oh došla si na čaj?", kaže Kate u prvom videu, dok je lisica čeka na otiraču ispred vrata. Ubrzo je glumica sjela za stol u dvorištu, opremila se grickalicama, a malena lija bi za svaki zalogaj skočila prednjim šapama na njena koljena i pažljivo pojela ono što joj Kate daje.

Čitajte i: Kate Beckinsale: ‘Urlao je na mene što nisam došla polugola, jer sam mu zato uništila premijeru‘

No, ova ‘romansa‘ između Kate i malene lisice traje već neko vrijeme. Instagram feed popularne glumice preplavljen je slikama iz istog dvorišta, na kojima glumica leži na podu, dok lija oko nje obilazi, i naravno - jede joj iz ruke.

Glumica je potpuno opčinjena divljom životinjom, na Instagramu se raspitivala i zahvaljivala stručnjacima na savjetima kako da se ponaša s lisicom. Osim snimki druženja Kate je uslikala i tekst o lisicama iz enciklopedije ili stručnog magazina.

Ovaj je divan odnos započeo prije nekoliko tjedana, kada je glumica podijelila nekoliko fotografija iz vrta svojih roditelja, na kojima se vidi vrh tatine glave, malena lija koja bojažljivo dolazi u vrt i njen ljubimac, mačak Clive.

"Moji roditelji imaju novog prijatelja - mladunče lisice koje se želi družiti. Tako sam ljubomorna da sam morala Cliveu staviti ljetnu opravicu", napisala je glumica.

Linker
25. travanj 2024 14:15