Svečano i veselo

Slavonsko slavlje na koje su dugo čekali! Pogledajte dirljive fotografije s vjenčanja Ines Gode i Ivana Forjana

Ines Goda i Ivan Forjan ustupili su nam ekskluzivne fotografije s vjenčanja i opisali svoj najvažniji dan u kojem je s njima slavilo 270 gostiju, među kojima je mnogo poznatih kolega.

Sportska novinarka RTL televizije Ines Goda i reporter Nove TV Ivan Forjan izmijenili su bračne zavjete u Županji, njezinom rodnom gradu. Vjenčanje su priredili u petak 27. kolovoza, a ceremonija se odvila u župi mučeništva sv. Ivana Krstitelja. Svadbeno veselje za goste mladenci su priredili u Admiral Exclusiveu u Mirkovcima.

"Bilo je bolje od očekivanog. Uz nas je bilo 270 dragih ljudi. Naše obitelji, rodbina, prijatelji i kolege. Naravno, svi uz COVID potvrde ili negativne testove. Bilo nam je posebno važno da slavlje bude sigurno", ispričala je Ines za Gloriju.

image
Ines i Ivan vjenčali su se u Županji
Wedding Art Croatia

Za dobru atmosferu i žustri ples bio je zadužen Sax bend. "Uz njih su svi bili neumorni na plesnom podiju i nitko nije htio doma. Bio je to stvarno sjajan party s odličnom energijom i puno nezaboravnih plesnih pokreta. Večera je, kažu mi, bila odlična, ali Ivan i ja gotovo ništa nismo jeli. Cijeli dan i noć bili smo u pokretu, ali uživali smo u svakoj sekundi", priznala je mladenka.

image
Mladenka je nosila vjenčanicu eNVy Room
Wedding Art Croatia

Čitajte i: RTL-ova novinarka otputovala na jug Francuske: ‘Bila je to ljubav na prvi pogled‘

Dan pun emocija

Na najposebniji dan zablistala je u vjenčanici dizajnerskog dvojca eNVy Room. "Odabrala sam je još prošle godine, prije prvog lockdowna. Bila je to stvarno ljubav na prvi pogled. Romantična, lepršava i posebna. Nikica i Vjeko su ispunili sva moja očekivanja. Nakon što smo prošlog ljeta odgodili svadbu, vjenčanica me strpljivo čekala punih godinu dana i ni u jednom trenutku nisam je pomislila zamijeniti", kazala je Ines.

image
S njima se veselilo 270 gostiju
Wedding Art Croatia

Vjenčao ih je prijatelj fra Tomislav Trandler, koji je vjenčanje učinio posebnim, na čemu su mu mladenci zahvalni.

"Obred je bio zaista divan i jako emotivan. Ivanu je kum bio dugogodišnji prijatelj i kolega iz sportske redakcije Dnevnika Nove TV Stipe Antonijević, dok sam ja za kumu odabrala prijateljicu iz osnovnoškolskih dana Tihanu Tomić. Oboje su sjajno odradili svoj dio posla. Kao i uvijek, bili su sjajna podrška, puni energije, najglasniji i najrasplesaniji kumovi. Neizmjerno smo im zahvalni na svemu. I njima i našem sjajnom barjaktaru Ivanu Dorianu Molnaru. I naravno svima koji su s nama neumorno plesali do jutra. A najviše našim roditeljima i braći koji su nam u ovim izazovnim vremenima pomogli organizirati dan iz snova", još uvijek je puna dojmova Ines.

image
Ines i Ivan slavlje su priredili u Admiral Exclusiveu u Mirkovcima
Wedding Art Croatia

Uz mladence su slavili i njihovi mnogobrojni kolege među kojima su Leona Šiljeg, Kristina Čirjak, Goran Latković...

image
Mladenci su jako sretni i zadovoljni time kako je sve prošlo
Wedding Art Croatia

"Toliko toga se dogodilo, toliko emocija smo proživjeli. Bilo je svega, od suza do smijeha, iznenađenja i nezaboravnih plesnih pokreta. Još uvijek se sliježu dojmovi i prepričavaju dogodovštine jer želimo zapamtiti baš sve", zaključila je Ines za Gloriju.

image
Wedding Art Croatiav
Linker
12. travanj 2024 06:57