Profimedia, INF
poznati par spreman na sve

Šokirali razvodom iz vedra neba, a sada opet iznenađuju: Čudo je što sve ljudi rade zbog djece

Brak im možda nije išao od ruke, ali zato se kao slobodni individualci svim silama trude biti posvećeni roditelji koji vole vrijeme provoditi kao prava moderna obitelj. Oboje imaju nove partnere, ali su svako malo zajedno, s djecom, nasmijani kao nikad.

Mnogi su za glumce Naomi Watts (50) i Liev Schreiber (51) mislili da su par iz snova, a onda su sve šokirali priopćenjem iz 2016. kada su zajedno donijeli odluku o razvodu nakon 11-godišnje veze.

"Uvijek je teško jer izgradite život s nekim i odjednom se stvari promijene. Mi smo jednostavno odlučili prihvatiti da ćemo ostatak života biti na neki način partneri zbog djece te smo nastavili u prijateljskom tonu", izjavio je Liev koji s Naomi ima 11-godišnjeg Alexandera i 10-godišnjeg Samuela.

"Važno je da smo si i dalje podrška. Neki dan sam za vrijeme doručka pričao o njoj pred sinovima i vidio sam kako su odmah sretniji kada govorim o njoj. Vidio sam koliko im je važno da su njihovi roditelji i dalje u dobrom odnosu", otkrio je glumac u jednom intervjuu.

Njih dvoje jedni su od onih bivših parova koje se redovito može vidjeti s djecom pa mnogima često izgledaju kao da niti nisu prekinuli.

Tome u prilog ide i zadnja snimka na Instagramu poznate glumice jer je Lieva i sina Samuela Kaija snimila dok uvježbavaju plesnu koreografiju na pjesmu "Another One Bites The Dust" grupe Queen. Time je glumica htjela naglasiti kako su divni odnosi nakon razlaza itekako mogući. Slavni roditelji su se iz petnih žila trudili kako bi svojim sinovima omogućili sretno djetinjstvo, a tijekom razvoda dogovorili su se o zajedničkom skrbništvu nad djecom.

"Obvezno uključiti zvuk za ovaj video", napisala je ponosna glumica koja je nakon razvoda pronašla novu ljubav s Billyjem Crudupom, dok su Lieva povezivali s Taylor Neisen koja je 25 godina mlađa. Liev je mlađahnu djevojku upoznao tako što je ona bila dadilja njegove djece, a upravo je ona, po mnogima, bila kap koja je prelila čašu.

Linker
18. travanj 2024 00:04