Mandatory Credit: Photo by Dave Lewis/Shutterstock (219202a)
AARON SPELLING WITH HIS WIFE CANDY AND HIS SON RANDY
PREMIERE OF FILM 'AND THE BAND PLAYED ON', LOS ANGELES, AMERICA - SEP 1993
 FOTOGRAFIJE: DAVE LEWIS/SHUTTERSTOCK DAVE LEWIS/SHUTTERSTOCK
pronašao svoj mir

Spasio se daleko od reflektora: Sin slavnog producenta smatra da bi već bio mrtav da je ostao u Hollywoodu

Zbog oca koji je bio legendarni producent, Randy Spelling osjećao je da mora nastaviti njegovim stopama i ‘napraviti nešto veliko‘, a pravu je sreću pronašao tek kad je završio na odvikavanju te sam sebi postavio neka važna pitanja.

U devedesetim godinama prošlog stoljeća svi vodeći showbiz mediji izvještavali su o obitelji Spelling.

Aaron Spelling, već je desetljećima bio na glasu kao legenda holivudske producentske scene te bio zaslužan za hitove kao što su "Charlie’s Angels", "Dynasty", "Beverly Hills, 90210" te "Melrose Place", a njegova je kći Tori, zahvaljujući ulozi Donne u seriji "Beverly Hills, 90210" bila velika zvijezda.

image
Slavni scenarist Aaron Spelling s obitelji
Shutterstock Editorial/Profimedia

U glumi se, zahvaljujući očevom utjecaju, okušao i Aaronov sin Randy ("Sunset Beach", "Malibu Shores"), no nakon očeve smrti 2006. godine, jednostavno je nestao sa scene.

Gdje je Randy Spelling danas?

Nakon smrti voljenog oca, Randy je završio na odvikavanju od droga gdje se po prvi put zapitao: "Tko zapravo želim biti? Što bi me učinilo sretnim?", piše Page Six.

Randy je zaključio da je vrijeme da se udalji od Hollywooda te prestane pokušavati ispuniti velika očekivanja industrije, koja su mu nametnuta zbog slavnog očevog prezimena.

image
Randy i sestra Tori i dalje su u bliskim odnosima
FOTOGRAFIJE: MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA MICHAEL SIMON/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"To se nametalo samo od sebe. Očekivalo se da napravim nešto 'veliko', a ja sam mislio da moram biti glumac ili producent", govori Randy sasvim iskreno.

"Tada sam shvatio da moram pronaći vlastiti put, u suprotnom - to bi me ubilo", siguran je Randy čija je sestra ostala pod reflektorima javnosti.

42-godišnji Randy je danas sretno oženjen otac dvije kćerkice, a s obitelji živi u raskošnom domu u Oregonu. Svoju karijeru snova je pronašao - uspješno radi kao životni trener.

Linker
20. travanj 2024 07:12