Profimedia, Mega Agency
bez straha

Spremna je na novi brak! Evo što o tome imaju za reći njezinih četvero djece

Heidi Klum osvanula se na komentare o vjenčanju za mlađahnog izabranika Toma Kaulitza, a progovorila je i o tome kako su na novog muškarca u njezinom životu reagirala njezina djeca.

TV voditeljica, supermodel i bivša Viktorijina anđelica, Heidi Klum, i njezin 16 godina mlađi zaručnik koji je inače član popularnog njemačkog benda Tokio Hotel, Tom Kaulitz, prvi put su snimljeni zajedno u ožujku 2018., a potvrda njihove ljubavi došla je samo dva mjeseca nakon toga - na crvenom tepihu Cannesa. Na kraju iste godine su potvrdili da su spremni na novi korak u njihovoj ljubavnoj vezi, a putem Twittera se Klum pohvalila da na ruci ima prsten i da je rekla 'da'.

Heidi iza sebe ima brojne romantične veze, dva braka i četvero djece. S Talijanom Flaviom Briatoreom ima 14-godišnju kćer Helene, dok iz braka s pjevačem Sealom ima troje djece - 14-godišnjeg Henryja, 12-godišnjeg Johana i devetogodišnjaka Louisa.

U nedavnom intervjuu za časopis Closer, poznati model (45) otkrio je što o činjenici da će dobiti očuha misle njezini tinejdžeri kod kuće. 'Djeca obožavaju Toma. Ne mogu čekati vjenčanje! Bit će vrlo uključeni u naše pripreme oko vjenčanja'.

EXCLUSIVE: Heidi Klum and Tom Kaulitz Share a Kiss At Beverly Glenn Market.
18 Oct 2018, Image: 391694514, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Bivša Viktorija anđelica rekla je da su ona i njezin zaručnik već odredili datum vjenčanja, a deset mjeseci romanse bilo je dovoljno da se odluče na novi korak. Pet godina od razvoda sa Sealom odlučila je ponovno stati pred oltar, a učestali komentari kako je za nju novi izabranik premlad odlučno ignorira. 'Moj je dečko mnogo godina mlađi od mene i mnogi to propituju i pitaju me o tome. Iskreno uopće ne razmišljam o tome. Morate samo živjeti sretan život, a da se ne brinete previše o tome što ljudi misle jer će vam briga samo dati više bora', rekla je Heidi.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE* Heidi Klum and fiancee Tom Kaulitz enjoy a new years eve outing with Heidi's mother Erna Klum, her four kids and their dogs in Los Angeles. The supermodel dresses cozy in a long multi-colored winter coat with blue jeans with Converse high-tops.

Pictured: Heidi Klum, Tom Kaulitz, Erna Klum, Helene Boshoven Samuel, Lou Sulola Samuel, Johan Riley Fyodor Ta

BACKGRID USA 31 DECEMBER 2018, Image: 404852103, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
25. travanj 2024 01:30