Profimedia, AKM-GSI
OSMIJEH ZBOG ROMANSE

Sreća zbog ljubavi: Ubrzala razvod jer već šest mjeseci ljubi poduzetnika

Početkom mjeseca napokon je finaliziran njezin razvod od glumca Bena Afflecka nakon što su s tim odugovlačili od 2015., a čini se kako je odlučila sve ubrzati jer se ponovno zaljubila.

Glumac Ben Affleck i glumica Jennifer Garner (46) odlučili su se razvesti nakon deset godina braka. Bračnom paru koji ima troje djece presudili su njegova ovisnost o alkoholu, ali i nevjera. Ipak, trebale su im tri godine da predaju papire za razvod, a nakon toga godina dana da i službeno više ne budu muž i žena. Mnogi su mislili kako je Jennifer ubrzala proces zbog Benovog ponovnog odavanja alkoholu, ali čini se kako je presudila njezina nova ljubav.

Santa Monica, CA  - Jennifer Garner is looking bright as she picks up the kids from school. The 'Camping' actress wore a black sweater with a colorful rainbow print and held hands with Seraphina and Samuel, her two youngest with ex husband Ben Affleck. Garner and Affleck finalized their divorce earlier this month after Affleck entered rehab.

Pictured: Jennifer Garner

BACKGRID USA 23 OCTOBER 2018, Image: 392365348, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Američki mediji pišu da glumica već šest mjeseci uživa u romansi s poduzetnikom Johnom Millerom (40), koji vodi CaliGroup. Iako je veza krenula u ozbiljnom smjeru, Jennifer ga još uvijek nije upoznala s djecom: 12-godišnjom Violet, 9-godišnjom Seraphinom i 6-godišnjim Samuelom.

Jennifer je čekala da razvod bude finaliziran, ali i da se Ben vrati s rehabilitacije kako bi nastavila sa svojim ljubavnim životom. Za razliku od nje, Ben je uskoro nakon što su se rastali započeo vezu s producenticom Lindsay Shookus s kojom je prekinuo prije nekoliko mjeseci, a trenutačno ga povezuju s Playboyjevim modelom Shaunom Sexton.

Linker
16. travanj 2024 23:56