Dwayne Johnson s djevojkom Lauren Hashian na premijeri filma "Junamnji" u prosincu prošle godine
 Xavier Collin/IPA/Splash News
POSTAO OTAC

Stigla treća kći omiljenog snagatora: 'Budite na porođaju, nakon toga poštovat ćete i diviti se ženama'

Glumac poznat pod nadimkom The Rock pokazao je svoju nježnu stranu nakon što je treći put postao otac.

Snagator Dwayne Johnson (45) pohvalio se na Instagramu da su njegova djevojka Lauren Hashian i on dobili drugo zajedničko dijete - kći Tianu Giju Johnson. Par već ima dvogodišnju kćer Jasmine Lia, dok glumac iz prijašnje veze ima 16-godišnju Simone Alexandru. Njegova emotivna objava na Instagramu osvojila je njegove obožavatelje i u 12 sati dobila gotovo osam milijuna lajkova.

Objavu dijeli therock (@therock)

- Koža na kožu. Blagoslovljen i ponosan što je stigla još jedna snažna djevojka. Tiana Gia Johnson stigla je na ovaj svijet kao sila prirode, a mama ju je rodila poput prave rock zvijezde - napisao je ponosni glumac i dodao kako je bio odgojen i okružen snažnim ženama u životu, ali nakon što je bio prisutan na porodu riječima ne može opisati ljubav, poštovanje i divljenje koje ima za svoju djevojku Lauren, ali i sve majke i žene.

- Poruka džentlmenima: važno je da ste uz svoju damu, da bude podrška... držite je za ruke, za noge, štogod da pomaže. Ali ako želite razumjeti najsnažniji trenutak koji život može ponuditi - gledajte porođaj svojeg djeteta. Promijenit će vam život, poštovat ćete i diviti se ženama - napisao je u poruci 45-godišnji glumac koji je imao poruku i za svoju treću kćer.

- Mojoj trećoj i najmlađoj kćeri, Tiani Giji, baš kao što sam to poručio Simone i Jasmine kada su bile rođene: imaš moju riječ da ću te voljeti, štititi, voditi i nasmijavati ostatak svojeg života.

Zvijezda filma "Rampage" u prosincu je objavila da će ponovno postati otac kada je uz fotografiju dvogodišnje Jasmine napisao da stiže još jedna djevojčica. Ranije ovog mjeseca Johnson je otkrio kako s nestrpljenjem očekuje još jednu djevojčicu, ali njegovo oduševljenje nije dijelila i Jasmine koja je prija samo nekoliko tjedana odlučila da ipak ne želi biti starija sestra.

HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CA, USA - DECEMBER 11: World Premiere Of Columbia Pictures' 'Jumanji: Welcome To The Jungle' held at the TCL Chinese Theatre IMAX on December 11, 2017 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/Splash News)
<P>
Pictured: Dwayne Johnson, Lauren Hashian
<B>Ref: SPL1636561  111217  </B><BR/>
Picture by: Xavier Collin/IPA/Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Xavier Collin/IPA/Splash News
Dwayne Johnson s djevojkom Lauren Hashian na premijeri filma "Junamnji" u prosincu prošle godine

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 13:  Actor Dwayne Johnson, wife Lauren Hashian and daughter Jasmine Johnson attend the ceremony honoring Dwayne Johnson with star on the Hollywood Walk of Fame on December 13, 2017 in Hollywood, California.  (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)
FilmMagic
Glumac s djevojkom i kćeri Jasmine na dodjeli zvijezde na Stazi slavnih u prosincu 2017. godine

Linker
12. travanj 2024 06:44